Goed gemaakt ‘thrillerspotje’ voor racy Audi S8-model

Zij: ”Cup of coffee?” Hij: ” Oh, right… that was fast.” Audi of America lanceerde onlangs deze commercial, Suspect geheten, voor hun ‘race-engineered S models.’ In dit intrigerende, thrillerachtige filmpje, gemaakt door reclamebureau Venables & Partners in de VS, is niet alles wat het lijkt. Oja, zij is Abigail Spencer, bekend van de Amerikaanse series Cowboys & Aliens en This Means War, als we ridgeview08 mogen geloven. Geen idee wie hij is. Het thema auto & overval doet me even denken aan die hele andere invulling in die commercial van Kia, die een tijd geleden veel op tv was te zien.

Lees ook:Harrison Ford in trailer Spielberg’s Cowboys & Aliens
Lees ook:Kevin Spacey maakt reclame voor de Renault Espace
Lees ook:Ondanks naam: Samsung Galaxy SII neemt geen genoegen met 2e plaats achter iPhone
Lees ook:Alicia Keys heeft hoofdrol in campagne computers HP
Lees ook:Hey, raar, beren in soort rock-opera van …. Coke Zero?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.