Het regent en Heineken maakt reclame voor ijskoud bier

Bier zo koud als een ijsje. Wat een pech dan voor adverteerder Heineken vandaag. Regen, geen lekker temperatuurtje, en dan reclame maken voor hun koud, kouder, Extra Cold bier. Wat geserveerd moet worden op een temperatuur van 0 graden… Op affiches is-ie langer te zien, maar misschien kan de advertentie op deze langste dag van het jaar worden herplaatst a.s. zaterdag. Als er weer flink wat zon wordt verwacht en de 20 graden in zicht is. Tip voor De Telegraaf: introduceer een mooi weer-plaatsingsgarantie, te beginnen voor bier- en witte wijnadverteerders. En fabrikanten van consumptie-ijs

Lees ook:Heg trimmen met helicopter – ook dat kan in spotje Bud Light
Lees ook:Korting voor thuisblijvers als reclame voor Gall & Gall
Lees ook:Reclame voor ”Joods bier” en ”Brits bier” van Biershop in Duitsland
Lees ook:Laurens ten Dam’s rondje voor ‘t peloton in Radler-spotje Amstel
Lees ook:Reclame voor wedstrijd hobbybrouwers van biermerk Brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.