Randstad maakt trots reclame voor hun Commercieel Directeur van het Jaar 2010 (Judith Schoenmaeckers)

Er zijn kennelijk méér prijzen voor commercieel directeur danwel marketing manager van het jaar. Tijdens het Sales Event van de SMA/Sales Management Association donderdag j.l. is in ieder geval Judith Schoenmaeckers, Commercieel Directeur Randstad Nederland, gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar 2010. En haar 50-jarige werkgever haakt daar natuurlijk trots en graag op in de De Telegraaf van vandaag. Goeie reclame voor dienstverlener Randstad. De twee andere genomineerden voor de prijs waren Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks en Leo Koppelaar,  Commercieel Directeur AFAS ERP Software.In de advertentie van Randstad staat onder meer over Judith Schoenmaeckers: ”Net als iedereen die weleens gewerkt heeft met, bij of via Randstad is ook zij gegroeid. In haar carrière, stijl van leiderschap, passie en gedrevenheid. En in haar prestaties, zowel op het commerciele vlak als binnen onze organisatie (aldus het juryrapport, maar we zijn het er van harte mee eens). Judith, gefeliciteerd. Namens iedereen.” De organisatie van de Commercieel Directeur van het Jaar van de SMA is actief, voor wie dat nog niet weet, op het gebied van Uitzenden & Detacheren, Professionals (?), Search & Selection, HR Solutions en Inhouse Services.

In De Telegraaf vandaag, in een redactioneel artikel op de Carrière-pagina, wordt zij een optimiste puur sang genoemd. En staat er het volgende, opwekkende citaat: ”Meegaan in de recessie is voor mij geen optie. Er zijn altijd kansen op groei. En ik ben ervan overtuigd dat je het verschil kunt maken door mee te denken met je klanten. Wij hebben gemerkt dat juist toen het slechter ging met de markt klanten worstelden met HR (human resources)-vragen. Die hebben wij geprobeerd zo veel mogelijk te beantwoorden. Wij zijn naast de klant blijven staan, ook in slechte tijden en ik heb gemerkt dat dat gewaardeerd wordt. Daar plukken wij nu de vruchten van.” Petje af.

Lees ook:Mevrouw Honhoff weer op de fiets, voor Randstad-reclame
Lees ook:Dr. Epke Zonderland met goud gefeliciteerd door Randstad
Lees ook:Randstad gelooft in sport, haakt met spots in op OS Londen
Lees ook:Gouden Tip Erben Wennemars voor topsportvriendelijke werkgevers in Randstad-reclame
Lees ook:Randstad haakt in op Epke Zonderland Sportman van ‘t Jaar

2 reacties op “Randstad maakt trots reclame voor hun Commercieel Directeur van het Jaar 2010 (Judith Schoenmaeckers)

  1. Karin de Waard

    Helemaal gaaf natuurlijk voor Judith en Randstad, maar eh, is het niet Commercieel Directeur van het jaar 2011 (ipv 2010)?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Karin: Lijkt mij niet, de jury hield haar prestaties van het afgelopen jaar tegen ‘t licht, maar ik zal eens informeren bij de SMA.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.