Albert Verlinde: ‘Geposeerd voor KPN-reclame live pauzeren’

Voor het geestige KPN-spotje met Albert Verlinde, over live pauzeren, waarbij een babbelende Albert op pauze wordt gezet, heeft de tv-maker urenlang geposeerd. Dat meldt de Mediacourant.De foto is niet echt gemaakt tijdens een uitzending, ik heb er speciaal voor geposeerd voor een fotograaf. Het is de vreemdste fotosessie uit mijn carrière geweest“, aldus Verlinde. “In plaats van mooi wezen kreeg ik aanwijzingen als ‘meer oogwit’, ‘kijk scheel’ en ‘mondhoeken schreef’.“ Oja, erg grappig, dat  hondje (volgens een YouTuber een Nova Scotia Duck Tolling Retriever). Zie ook overlees.

Het spotje is gemaakt door reclamebureau TBWA Neboko. Verlinde over dat live pauzeren: ”Dus dan doe je iets wat Beau, Winston en anderen nooit gelukt is: je zet me stil. Om dat duidelijk te maken, ben ik in de pauzestand gezet op het moment dat ik op mijn allerlelijkst kijk en zo ben ik wekenlang te zien als het lelijkste jongetje van de klas“, schrijft Verlinde in zijn column (waar die is verschenen wordt niet vermeld door de Mediacourant). Maar zou Verlinde niet betaald hebben gekregen voor al die uren lelijk zitten te wezen voor een commercieel bedrijf? Je bijna denken van niet. Hij zegt: ”Mijn ijdelheid heeft het even zwaar te verduren gehad. De reacties zijn positief, maar als het telecombedrijf weer voor zo’n campagne ‘in gesprek’ wil, zeg ik: ‘Mooi niet!

Lees ook:Als Ilse DeLange en Waylon winnen: Kruk met Appelmoes van Hak voor Albert Verlinde
Lees ook:Reclamevrij en onbeperkt terugkijken voor €4 per maand door RTL geïntroduceerd
Lees ook:Beau en Albert zijn eruit: excuses voor Pijnlijke plagiaatbeschuldiging
Lees ook:Terugroepreclame Albert Heijn Sockeye Zalm 100g
Lees ook:Hond helpt met niets op tv missen van sportzender Xfinity

Eén reactie op “Albert Verlinde: ‘Geposeerd voor KPN-reclame live pauzeren’

  1. Bert

    Gisteren was deze reclame ook tussen of na de wedstrijd erop. En ik hoopte zowat dat het was aangepast aan het WK. Dat het een sport programma was met een schele presentator. Of dat RTL Boulevard het over het WK zou hebben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.