Weer ‘ns wat anders als reclame: eilandje bouwen met Bacardi

Volgende maand pas op de Nederlandse tv, nu al te zien op Reclamewereld.blog.nl! Het eerste spotje in de internationale campagne heet ‘Eiland,’ met als nieuwe slogan ”The Spirit of Bacardi.” Want met een beetje Latino spirit is veel mogelijk, zelfs om met vrienden een eilandje bouwen, en lekker samen Bacardi te drinken. In dit geval in Malta, waar Europa’s grootste watertank staat, die eerder werd gebruikt voor Hollywoodspeelfilms als Troy. Dat eilandje daarin was echt en met 80 ton rotsblokken gemaakt. Maar met 120 acteurs en figuranten en speicaal geïmporteerd tropisch zand en palmbomen. Heel duur dus allemaal, maar de campagne is in vele landen te zien dus dan valt het wel weer mee. Regisseur was Sam Brown, ”one of the UK hottest directors,” aldus Utalkmarketing, het reclamebureau het Londense RKCR Y&R.

Lees ook:Met een griezelfilmpje speelt Bacardi in op Halloween zaterdagavond
Lees ook:Met legertje kokosnoten tonen hoe sterk nieuwe Toyota Hilux is
Lees ook:Michael Schumacher en Bacardi (!) in campagne tegen dronken rijden
Lees ook:Boekverbranding om openbare bibliotheek te redden in VS
Lees ook:‘Bacardi blokkeerde campagne tegen alcohol’

0 reacties op “Weer ‘ns wat anders als reclame: eilandje bouwen met Bacardi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.