Zo vader, zo dochter-spotje John McEnroe & dochter voor Dayzers

''I don't know where she gets it from.'' Een favoriet van mijn vrouw, nog steeds een fan van de Amerikaanse oud toptenniser John McEnroe, dit leuk bedachte Nederlandse spotje voor de ''vernieuwde'' Dayzers- loterij (bureau O&M): je kan makkelijk(er) winnen, echt iets voor John. En: zo vader, zo dochter. Hier het beroemdste-beruchtste scheldfilm- pje van de jonge John, bijnaam Big Mac (in Nederland Big Bek, haha). Op de Dayzerssite nog een tweede grappige commercial. John: ''Hey guys, this is just a game….'' 

Lees ook:Het huwelijk, de dochter, de vader van en … Volkswagen
Lees ook:Dochter Bob Marley ontwerpt Puma-kleding Usain Bolt
Lees ook:John Cleese is zo leuk in nieuwe commercial van DirectTV
Lees ook:Golf-tennis: gekke spelletjes als reclame voor KitKat
Lees ook:Bijna vergeten, Careerbuilder´s chimpansees (SuperBowl)

Eén reactie op “Zo vader, zo dochter-spotje John McEnroe & dochter voor Dayzers

  1. Redactie, Michael

    ”De dochter in de commercial is niet McEnroe’s echte dochter, maar een actrice.” Meldt Z24.nl in een stukje over de Dayzers-campagne. Terwijl iedereen dat wel dacht, jammer. Tja, reclame hè?
    En we zijn Nederlanders, dus moeten we vragen hoeveel ervoor is betaald. Over het honorarium voor McEnroe wil Dayzers uiteraard geen mededelingen doen. De woordvoerder: “De reclame is niet heel veel duurder geworden dan een normale reclame. Maar uiteraard betaal je wel een prijs om zo’n beroemdheid in het filmpje te krijgen. Maar dat hadden we er graag voor over. Het gaat om de uitstraling en het is een opvallende tv-spot waar we veel reacties op krijgen.”
    De commercials werden vorig jaar in New York opgenomen onder leiding van de Nederlandse regisseur Wim van der Aa, meldt Z24.nl nog als aardig feitje.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.