CenterParcs met advertentie Telegraafverhaal te lijf


Paginagroot en vliegensvleug reageert CenterParcs vandaag met een corrigerende advertentie op het openingsartikel van De Telegraaf van dinsdag. In datzelfde dagblad uiteraard. De schreeuwende kop gisteren: ‘’CenterParcs zet aan tot spijbelen.’ Een paar wethouders waren boos vanwege de speciale Kids Korting voor kinderen van 6-12 jaar, die buiten de vakantieperiode zou gelden. Klopt niet, zegt het bedrijf, maar ik heb mijn twijfels. ”Als politicus

heb je veel aan je hoofd. En ben je soms hard toe aan een korte vakantie. Want voor je het weet

sta je opeens op de voorpagina van De Telegraaf.’’

Elk voordeel heb z’n nadeel moet de organisatie van vakantiedorpen, indachtig Johan Cruyff, gedacht hebben. ‘’Onze Kids Korting is het hele jaar geldig, ook in de weekends. Alleen voor bepaalde data tijdens de vakantie maken we een uitzondering. Net als de reisbranche trouwens,’’ luidt (een deel van) de tekst in de advertentie.

Verder raadt CenterParcs politici als die twee klagende wethouders uit Den Haag en Rotterdam aan om ook eens een korte vakantie bij ze te boeken. Ze moeten er hoognodig even tussenuit. En het bedrijf wijst iedereen meteen even op hun First Minute Deals, ‘’waarmee je flink kunt besparen -ook tijdens vakanties- mits je vroeg genoeg boekt.’’

Maar ik snap die wethouders wel. Want CenterParcs zegt het immers zelf, en heel hardop ook. De KidsKorting geldt niet voor ‘bepaalde data tijdens de vakantie’. Want dan zitten de dorpen natuurlijk vol, zo werkt de commercie. Dus dan zeggen de kids tegen de ouders, of de ouders tegen de kids… Juist, ja. Maar misschien moet ik er ook even tussenuit. Alleen nu even niet.

Lees ook:LOL. Waarom zo fucking woest worden als er Purity Organic-sap is?
Lees ook:Strippen en snowboarden … op kantoor: internetspotjes MyStress
Lees ook:‘Cool to school’ collectie Supertrash Girls en Boys in de reclame met Campine
Lees ook:Oranjedienstregeling op Koninginnedag als advertentie NS
Lees ook:Ode aan vrouwen die zonder hun man op vakantie gaan, door Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.