Achterkant Centraal Beheer-bus wint Gouden Leeuw-prijs Cannes

Deze reclame-uiting heeft net een Gouden Leeuw, de hoogste onderscheiding op het internationale reclamefestival in Cannes gewonnen. Tevens het enige Nederlandse Goud in de categorie buitenreclame, meldt vakblad Adformatie. Medio april dit jaar wezen we al op Reclamewereld.blog.nl op de geestige reclame op de bus. Deze van Centraal Beheer Achmea is onderdeel van de reeks 'Adoptiebussen' van CBS Outdoor. De bestickering op de achterkant van de bus wekt de indruk dat de bus achteruit rijdt (reclamebureau DDB bedacht het idee, in 't jargon reclameconcept genaamd).

 

 

Lees ook:Pas op, de Achmeabus rijdt achteruit in deze nieuwe buitenreclame
Lees ook:Skoep, monster van Log Ness gefilmd (dus Even Apeldoorn bellen?)
Lees ook:Queen Elizabeth mag ook Even Apeldoorn bellen van CB
Lees ook:Sints paard zakt door het dak, Even Apeldoorn bellen, naar Centraal Beheer
Lees ook:Des Bouvrie’s viral voor woonverzekeringen Centraal Beheer

2 reacties op “Achterkant Centraal Beheer-bus wint Gouden Leeuw-prijs Cannes

  1. Robert

    lijkt mij eigenlijk best gevaarlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Ja, je vergeet bijna naar rechts te kijken op die oversteekplaats … Dat zou wat zijn, zeg, een ongeluk veroorzaakt door die bus (en dan maar snel even Apeldoorn bellen, en toch ook maar je letseladvocaat). Maar ik heb nergens nog wat gelezen over klachten van politie of VVN (:-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.