De kracht van een reclameposter

De eerste reclameposters verschenen aan het eind van de negentiende eeuw en anno nu is de poster nog altijd even doeltreffend. In het straatbeeld, op een beurs, in een winkel of op een middelbare school; de reclameposter zorgt er als geen ander klassiek medium voor dat een boodschap tot de verbeelding spreekt. Of het nu de promotie van een nieuwe film betreft of een waarschuwing met betrekking tot social media gebruik in het verkeer. De kracht van een reclameposter is ongeëvenaard. Alle reden dus om je eigen posters te laten drukken, bijvoorbeeld voor de promotie van een opkomend evenement of het overbrengen van een bepaalde boodschap.

Posters drukken kun je eenvoudig online regelen. Of je nu een kleine of een grote boodschap wilt communiceren. Van A4 tot abri formaat, van blueback tot backlit of fotopapier; er zijn meer dan 10 papiersoorten om uit te kiezen. Een eigen formaat doorgeven kan ook. De mogelijkheid bestaat zelfs de posters van een extra afwerking (glans of mat) te voorzien. Maar ook extra bescherming tegen krassen en vocht, door middel van enkel- of dubbelzijdig, mat of glans laminaat kan via het online menu toegevoegd worden. Tot slot is het via diverse kliksystemen eenvoudig de posters zelf aan de muur op te hangen.

Wil je slechts één poster of wil je er duizend? Of je nu kiest voor een kleine oplage (geprint met Mutoh en Canon printers) of een grote oplage (geprint met HP Indigo’s en Heidelberg Anicolor drukpersen), bij Flyerzone is de verzending altijd gratis.

Geen tijd te verliezen. Aan de slag met die customized poster!