NL Energie beloont overstappers nu met oranje EK Thuistap

De publiciteit hier voor NL Energie, Nederlandse Energie Maatschappij, probeer ik echt te beperken, maar het lukt steeds niet. Nu bieden ze weer iets aparts aan voor oranje fans. Als partner van ‘t Nederlands elftal: de EK Thuistap, de PerfectDraft van Philips, in mooie/te opvallende -vul zelf maar in -kledij. Alleen bij een 3- of 5-jarig contract, zeggen de kleine lettertjes. Waarde van de EK-inhaker, claimt NLE: 219 euro (dat is een prijzig kleurtje dan). Zie hun site voor de actievoorwaarden. Zijn die met veel tamtam aangekondigde ‘thuistaps’ eigenlijk een succes geworden? Ik hoor er eigenlijk nooit iemand over, laat staan dat ik ze bij mensen thuis heb gezien. De advertentie stond vanochtend trouwens prominent achterop de Volkskrant, en wellicht in meer De Persgroep-kranten.

Lees ook:‘Let’s GO-al.’ Ook Shell haakt knap in op Oranje’s WK-finale
Lees ook:Kolen en ‘groen’ niet vermeld in spotje Eigen Huis 18e Collectieve Inkoop Energie
Lees ook:1 april moet in Engeland Energie Verkwistings Dag worden
Lees ook:Zonnewijk Nieuwland bekend dankzij Eneco’s Klote Zon-spotje
Lees ook:Kritiek op Natasja Froger als reclamegezicht Ned. Energie Maatschappij

10 reacties op “NL Energie beloont overstappers nu met oranje EK Thuistap

  1. Sjaak

    De klachten over de nederlandse energie maatschappij zijn overal op het internet te lezen. Ik zeg NIET doen. Zie in dat verband de site http://www.energie-ervaringen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Richard

    Nog nooit een thuistap gezien bij iemand ? Er zijn er 100 duizenden van verkocht in Nederland Philips thuistap of Heineken Beertender; wat is er nu mooier en lekkerder dan thuis je eigen biertje tappen ? Niets natuurlijk :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Peter

      Tuurlijk, iedereen heeft ooit zo’n ding gekocht. Maar vervolgens staat het bij iedereen op zolder of in de kelder. En natuurlijk is dat helemaal niet lekker, je eigen biertje tappen met zo’n slap, plastic nepfustje. Blubbermarketing noem ik dat. Iedereen trapt erin. Tegen beter weten in. Dus Richard, óf je weet niet wat lekker bier, óf je werkt stiekem als marketeer bij één van die thuistapbrouwers.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Willem

    Ik als kleinverbruiker (woon alleen) zou over drie jaar al €125 meer aan elektriciteit moeten betalen dan bij mijn huidige leverancier (Eneco). Niet echt voordelig dus. Bovendien is zo’n thuistap voor een paar tientjes te koop op marktplaats.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Redactie, Michael

    @Richard: Ik kom dus duidelijk op de verkeerde plaatsen…
    Zal ‘ns wat beter om me heen kijken, tijdens het komende EK Voetbal, maar misschien vragen deze moeilijke politieke toestanden in Den Haag ook wel om een Thuistap ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  5. M. Prins

    @Michael, aangezien je de publiciteit voor de NEM (terecht) wil beperken wil ik graag, met enige schroom :-) , een tip geven over onze (1/2 pagina) advertentie zaterdag in de Telegraaf. Ik kan helaas nog niet verklappen wat wij weggeven….

    ps ik kom blijkbaar ook op de verkeerde plaatsen of heb gewoon verkeerde vrienden ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Raymond

    Ik ben ook via het energiecollectief van de Consumentenbond overgestapt. Maar nu heb ik de voorschotnota gekregen en dit klopt niet. In plaats van 190 euro per maand moeten we nu 270 euro per maand betalen. Komt die korting later of ben ik nu beetgenomen. Volgens de NLE mag ik het bedrag verlagen, maar alleen met 10%. Ik snap het niet. Ik zou juist 330 euro goedkoper moeten zijn. Maar nu ben ik 1000 euro duurder :S. Wat te doen!? Kan iemand reageren?

      /   Beantwoorden  / 
  7. Van Senten

    Oplichters zijn het bij de NEM. Ze zouden de thuistap eind april al opsturen, het is nu juli en nog steeds niets binnen. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik verlengd hebt. Nooit doen mensen, ze wordt bedolven onder bedank kaartjes en berichten dat de thuistap onderweg is maar je raad het al: HELEMAAL NIKS ontvangen. Ze reageren helemaal nergens op. Ik zeg: NOOIT DOEN………..

      /   Beantwoorden  / 
  8. patricia erkemey

    nog niks van gehoord NEM en ook niks ontvangen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.