Dove introduceert ‘Wat ik zo mooi vind aan… jou’-campagne

Om vrouwen bewuster te maken van hun eigen schoonheid, introduceert Dove de campagne ‘Wat ik zo mooi vind aan… jou’. Vriendinnen kunnen elkaar vanaf nu complimenteren met hun schoonheid door het doorsturen van een gepersonaliseerd online filmpje via watikzomooivindaan.nl. De campagne is onderdeel van het gelijknamige platform waarmee Dove de komende twee jaar positieve zelfwaardering onder vrouwen wil aanmoedigen, meldt MarketingTribune. Doel: positieve zelfwaardering stimuleren bij vrouwen. Dove doet deze oproep naar aanleiding van het wereldwijde Real Beauty onderzoek dat uitwijst dat slechts 1% van de

Nederlandse vrouwen zichzelf mooi noemt. Vrouwen kunnen tot en met woensdag 31 augustus hun vriendinnen complimenteren en op hun schoonheid wijzen. Dove zal voor iedere keer dat het filmpje wordt bekeken, een Nederlandse vrouw een compliment geven over haar schoonheid. Dove: ‘Iedereen die het filmpje bekijkt, draagt hierdoor concreet bij aan het verhogen van de positieve zelfwaardering onder vrouwen.

Dove legt verder uit dat de wereldwijde campagne ‘Tijd voor Echte Schoonheid’ sinds 2004 strijdt tegen te nauw gedefinieerde opvattingen over schoonheid en de nadruk wil leggen op het aanmoedigen van positieve zelfwaardering. ‘Sinds de start van de campagne is er een wereldwijd maatschappelijk debat ontstaan en zijn er verschillende initiatieven ontplooid’, aldus Dove volgens MT.

Lees ook:Na ‘Evolution’ de ‘Real Beauty Sketches’ als spotje Dove
Lees ook:Wondermiddel voor schoonheid vrouwen RB-X in spot Dove
Lees ook:Vrouwen moeten van Dove weer in de spiegel kijken
Lees ook:Naakte vrouwen van 50+ in nieuwe commercial Dove
Lees ook:Laat je als vrouw niet op je uiterlijk beoordelen zegt #MyBeautyMySay reclame van Dove

Eén reactie op “Dove introduceert ‘Wat ik zo mooi vind aan… jou’-campagne

  1. rabiye

    Je ziet ook alleen maar mooie meisjes op tv als het nou in evenwicht is en je ook alleen maar mooie jongens zal zien dan is het anders.
    vrouwen moeten maar iedere dag uren of in ieder geval een uur verzorgen,aankleden en opmaken en ze hebben al zoveel te doen en het leven is maar zo kort. Waarom is het niet gewoon goed hoe we zijn. Ook een goed voorbeeld is dat ze bij alle vrouwen de vagina weg shoppen alsof het normaal is dat een vrouw daar niks heeft zitten vind het belachelijk jonge meisjes denken hierdoor dat er iets mis is met hun en komen er misschien later wel achter maar het is zonde van hun tijd!
    en dan vragen ze zich nog af waarom er steeds meer pedofielen zijn?
    Als je om 12 uur de tv nog aanstaat hoor je alleen maar ” tieners” jonge ”meiden” dat hoor je echt te vaak waarom tieners wat is er mis met wat oudere vrouwen.
    ”wil jij ook een onervaren meid van 18 die nog nooit sex heeft gehad ”en ”lekkere extreem jonge tiener meisjes”. Ze moeten de leeftijd verhogen tot min 21 zelf dat is nog te jong zo brengen ze mannen alleen maar op verkeerde ideeën.
    En het ergste meisjes worden alleen nog maar als seksobject gezien door de meeste jongens ze gebruiken meisjes en bluffen daarmee ze denken dat het stoer is mijn neefjes van 12,13 en 14 hebben al in hun msn naam staan ‘’sletjes ik bal jullie” en ”als je een wijf kust proef je mijn … ”’
    Ook op internet lees je dat mannen zeggen dat ze geen lelijke Nederlandse vrouw willen wat moet je daar mee zonder kont ,heupen het zijn vierkante vrouwen ze zeggen en dat in andere landen pas echte meisjes zijn.
    Oke,dat ze in domme moslimlanden gebruik van meisjes makken,dat ze daar 60 jarige mannen met 10jarige meisjes laten trouwen
    maar hier kan dat toch eigenlijk niet ,ik dacht dat Nederland daar veel te modern en te slim voor was;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.