Terugroepreclame Neutral Roll-On deo (50 ml)

Neutral VKDe opvallende ‘Veiligheidswaarschuwing‘ van Unilever Benelux in de dagbladen vandaag in de vorm van een advertentie betreft uitsluitend de Neutral Roll-On deodorant (50 ml), begint de tekst. ”Geen van de overige producten van Neutral zijn betrokken.” In de genoemde rollers kan een micro-organisme zitten (Burkholderia) dat er mogelijk toe leidt dat mensen ziek kunnen worden. Het gaat dan met name om mensen met een lage weerstand. Zij moeten voor de zekerheid contact opnemen met hun arts. Excuses van Unilever, product weggooien, label aan de achterzijde houden en opsturen, aldus de advertentietekst (voor de details: KLIK erop om te vergroten). Voor vragen en opmerkingen is het gratis telefoonnummer 0800-0200524 beschikbaar. Het ‘mogelijke veiligheidsprobleem’betreft alleen de Roll-On deo’s met dopcodes die beginnen met 4 cijfers van 4148 tot 4182 en aan de streepjescode 8710522023471 die te vinden is op de achterkant van de roller. Vreemd genoeg wordt er in de advertentie geen link gegeven naar een Unilever/Neurtral-site met diezelfde waarschuwing erop.

Lees ook:2 mln Nederlanders moeten weer over Becel pro.activ lezen
Lees ook:Waarschuwingsreclame Twin Bar-choco Dr. Schär
Lees ook:Speurders biedt nu gratis ‘ZoekTurbo’ aan in advertenti
Lees ook:Onveilige kinderbedhemels in terugroep reclame Ikea
Lees ook:DAS geeft vandaag enkele uren gratis advies meldt advertentie

2 reacties op “Terugroepreclame Neutral Roll-On deo (50 ml)

  1. A. van Delden

    het nummer van de streepjescode klopt wel, maar het nummer van de dop niet. Nu toch weg gooien die roller of is dat niet nodig?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @A. van Delden: Deze site gaat over reclame-uitingen en heeft niets te maken met Neutral. Neem dus contact op met Unilever voor die vraag; het (gratis) nummer staat in het bericht (0800-0200524).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.