Speurders biedt nu gratis ‘ZoekTurbo’ aan in advertenti

Na het reclamemaken met een Masterclass naaktfotografie heeft Speurders nu iets héél iets anders aan te bieden in een opvallende advertentie vandaag in die wakkere krant, zus van Speurders. Hun nieuwe ZoekTurbo. Een RSS-lezer die gratis kan worden gedownload op je PC: ”(…) voor mensen die een hulpje op hun PC willen die dag en nacht voor ze blijft zoeken en het komt melden als het er is.” Klinkt heel handig van de Vinden is ons vak-mensen, zoiets, maar vlak het nut van zo’n Masterclass ook niet uit ;-)

Hoe werkt de ZoekTurbo? De Speurders-site meldt:
Steeds meer websites hebben RSS-feed, een tekstbestand waarvan de inhoud continu wordt ververst. Een RSS-lezer, zoals ZoekTurbo, kan deze tekstbestanden opvragen. De RSS-lezer geeft een seintje als er nieuwe informatie beschikbaar is.

In de voor ons niet leesbaar te produceren advertentietekst staat verder: ”We hebben ZoekTurbo ontwikkeld voor mensen die geen witte wasmachine willen, maar een paarse, voor mensen die 500 GB willen en geen 400 GB, voor mensen die antiek zoeken en geen curiosa van eergisteren, voor mensen die echt iets speciaals zoeken, voor mensen die het zat zijn om twee keer per dag te kijken of het er misschien nu wel is. Kortom, voor mensen die een hulpje… enzovoorts (zie boven).”

Lees ook:Speurders.nl maakt reclame met ‘Masterclass Naakfotografie’
Lees ook:‘Tot wel 40% voordeliger’ claimt reclame van Speurders Veilingen
Lees ook:Mensen met psychische klachten via advertentie gezocht door SIRE
Lees ook:Patiënten eerder naar huis dankzij Vodafone meldt advertentie
Lees ook:Sirene gehoord? Lees het snel op de Dichtbij-site van TMG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.