Onveilige kinderbedhemels in terugroep reclame Ikea

Een ‘belangrijke veiligheidswaarschuwing‘ vervat in een terugroep advertentie van Ikea, gisteren uit Het Parool geplukt. Kinderbedhemels betreft het. Terugbrengen, waarna je je geld terugkrijgt, is de boodschap. Baby’s en jonge kinderen kunnen mogelijk verstrikt raken in deze bedhemels. De in de advertentie met name genoemde bedhemels (KLIK erop om de tekst te vergroten) worden al verkocht sinds 1996. Niet bekend is of zich al ongelukken hebben voorgedaan. ”Veiligheid heeft bij IKEA altijd de hoogste prioriteit, vandaar dat deze producten uit het assortiment zijn gehaald,” meldt de advertentie, waarna excuses voor eventuele ongemakken volgen erin. Voor meer informatie moet je kijken op de site van Ikea of gratis telefoonnummer 0800-453 2649 bellen.

Lees ook:Waarschuwingsreclame Ikea voor Patrull nachtlichtje met sensor
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Patrull kinderhekjes van Ikea meldt terugroep advertentie
Lees ook:IKEA’s dag is het helemaal niet vandaag, in de Volkskrant dan
Lees ook:Terugroepactie IKEA: kinderspeeltenten merk BUSA (advert)
Lees ook:Lidl-advertentie kondigt Max Havelaar-gecertificeerd voedsel aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.