Instrumentmaker gevraagd in advertentie van… Nederlands Herseninstituut

Nee, die gaat je hersenpan niet even repareren. Hoewel… Een mooie in de -hopelijk niet aflatende- serie Weer Eens Wat Anders In De Reclame: (Senior) Instrument- maker gezocht voor het… Nederlands Herseninstituut. Een zegt de advertentie, onlangs uit de krant geplukt (KLIK erop om te vergroten), ‘cre atieve allround instrumentmaker die er plezier in heeft de vragen van klanten te vertalen naar goedwerkende oplossingen.’ Meer informatie en de volledige functie is hier te vinden en: reageer voor 31 juli 2016. Voor meer info over die vacature citeren we hier even ‘Ondersteunende diensten’ op de NHI-site: ”De afdeling Mechatronica is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het onderzoek binnen het Herseninstituut. Mechatronicabestaat uit de afdelingen Elektronica, Beeldanalyse en de Instrumentmakerij. Die laatste bestaat uit een klein hecht team (3.5 fte) waar nu een vacature vrij is gekomen. De werkzaamheden variëren van kleine klusjes tot het bouwen van complexe apparaten ten behoeve van het onderzoek.”

Wat meer informatie over het Nederlands Herseninstituut, nu we er toch mee bezig zijn: ”Ons brein is het meest complexe en fascinerende orgaan dat we hebben. Alles wat we doen, denken, voelen en beleven ligt opgeslagen in onze hersenen. Wat is erin te zien, wat ervan te leren? Welke mechanismen liggen verborgen in die honderd miljard zenuwcellen, met honderdduizend kilometer verbindingen daartussen? Welke rol spelen hormonen, elektrische signalen en chemische boodschappers? Wat gebeurt er in individuele cellen, en hoe communiceren ze met elkaar?”
”Bij het Nederlands Herseninstituut zoeken we naar antwoorden op deze vragen. We doen onderzoek op mensen en op proefdieren om de werking van basale hersenmechanismen in het levende brein te kunnen begrijpen. Omdat voor een goed begrip van onze hersenen een blik in het menselijk brein noodzakelijk is, onderzoeken wetenschappers bovendien postmortaal humaan hersenweefsel dat afkomstig is van hersendonoren. Hiervoor is de Nederlandse Hersenbank opgericht.”Daarnaast huisvest het Instituut het Slaap Lab waar de onderzoekers in samenwerking met vrijwilligers, uitgebreid fundamenteel onderzoek doen naar slapeloosheid.” Lees meer over het Herseninstituut in hun brochure.

Lees ook:Gezonde mannen gezocht als proefpersoon voor hersenonderzoek meldt advertentie
Lees ook:Defensie zoekt Humanistisch Geestelijk Verzorgers m/v meldt advertentie
Lees ook:‘Uw medewerkers zijn schatten’ onthult Recruitr(?) in advert
Lees ook:‘Radioreclame heeft ook impact bij onbewust luisteren’
Lees ook:Na kritiek: Unilever past reclame en verpakking Blue Band Idee! aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.