Defensie zoekt Humanistisch Geestelijk Verzorgers m/v meldt advertentie

In de -hopelijk oneindige- serie Weer Eens Wat Anders In De Reclame- Humanistisch Geestelijk Verzorgers gevraagd m/v. Door het Ministerie van Defensie. Vandaag uit de Volkskrant geplukt, KLIK erop om wat te vergroten. Zie ook het filmpje. Meer informatie hier. De tekst van de advertentie: ”Militairen zijn altijd in beweging: wij staat erbij stil.” De site: ”Ben je humanist uit overtuiging? Heb je iets met militairen? Kun je levens- beschouwing en moraliteit vertalen naar de militaire wereld? En heb je de juiste opleiding? Wij hebben weer nieuwe collega’s nodig! ‪#‎Vacature‬ Humanistisch Geestelijk Verzorger ‪#‎Defensie‬. Kijk op: http://www.dgv.nl/humgv/vacature.” 

Lees ook:Grote ‘Hart onder de riem’-actie voor ontslagen militairen
Lees ook:Dat is de kracht van Defensie, pappa en mamma: verantwoordelijkheid
Lees ook:‘Uw medewerkers zijn schatten’ onthult Recruitr(?) in advert
Lees ook:Lekke band? Beveilig rondom voertuig adviseert advertentie
Lees ook:Militairen wensen iedereen ‘veel vrede en veiligheid’ per advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.