Microsoft start ook omzetcampagne Hotmail in Outlook.com

Vanaf vandaag begint Microsoft met het overzetten van 300 miljoen gebruikers naar hun nieuwe platform Outlook.com. In Nederland gaat het om circa zeven miljoen mensen. Dat gaat vergezeld van een giga campagne. Bijgaand een commercial. Nog voor de zomer moet deze megaoperatie zijn afgerond. Volgens Coen Nijkrake van Microsoft is de nieuwe website frisser, sneller en overzichtelijker en heeft het meer de feeling van Windows 8, meld Metro vandaag. “De huidige site van Hotmail is wat achterhaald en deze

 nieuwe omgeving is een stuk moderner. Je Hotmailadres blijft bestaan, maar de omgeving waarin je terechtkomt is anders. Als je bijvoorbeeld een mail opent van je vriendin zie je in het scherm ernaast wat ze op haar Facebook en Twitter heeft gezet. Er is meer integratie met de sociale netwerken.”De afgelopen maanden konden mensen al terecht op de betasite van Outlook.com.

“Daar hebben we inmiddels 60 miljoen gebruikers wereldwijd en die zijn erg tevreden.” Gebruikers hoeven verder niets te doen. Zodra je inlogt op Hotmail kom je vanzelf op Outlook.com terecht als je bent overgezet. “Je ziet gewoon je mappen en instellingen die je in Hotmail ook had. Ook je contactpersonen gaan gewoon mee.”

Door het gebruik van Skydrive is het mogelijk om bestanden van maximaal twee gigabyte mee te sturen. Wie niet kan wachten kan zelf via outlook.com inloggen. Behalve de Hotmailadresssen blijven de msn.nl-adressen ook gewoon bestaan. Meldt Metro.

Zie ook Microsoft’s try outlook.

En voor info van Microsoft Nederland klik hier.

Lees ook:Gmail is nieuwste doelwit agressieve campagne Microsoft
Lees ook:Adidas eerste klant Microsoft Advertising op Live, Hotmail en MSN
Lees ook:Microsoft speelt met advertentie in op zorgen rond Google’s verzamelwoede
Lees ook:Leuke spotjes voor Microsoft’s nieuwe Windows Phone 7
Lees ook:OS Mojave: Microsoft beduvelt Windows-XP gebruikers met Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.