The Winner is… adverteert op voorpagina van wakkere krant

The Winner is wordt vanavond de eerste serieuze programmatische poging van John de Mol om SBS6 uit het kijkcijferdal te trekken, meldt De Telegraaf vandaag op de pagina Privé. Met prominent op de voorpagina deze SBS-advertentie voor de nieuwe talentenjacht, die het meteen moeilijk heeft: recht tegenover The Winner is … zendt aartsrivaal RTL4 Avatar uit, de best bezochte bioscoopfilm aller tijden. En op Nederland 1 loopt Wie is de Mol? Over zijn door Beau van Erven Dorens gepresenteerde The Winner is… (Jeroen van der Boom leidt jury) zegt John de Mol in de wakkere krant: ”Dit is wat productie betreft minstens zo goed als The Voice. Meer kunnen we niet doen.” En: ”Ik vind dat we minimaal één miljoen kijkers moeten halen.” We zijn benieuwd.

Lees ook:Beau’s boek ”Pijn” over gesjeesde reclameman verschijnt in october
Lees ook:Peer ‘Melkunie’ Mascini voiceover Echte Gooische Meisjes
Lees ook:Beau schrijft boek over gesjeesde reclameman
Lees ook:Beau en Albert zijn eruit: excuses voor Pijnlijke plagiaatbeschuldiging
Lees ook:Reclame Jezus en Maria en TV-musical The Passion

2 reacties op “The Winner is… adverteert op voorpagina van wakkere krant

  1. Bcool4ever

    SBS (en John de Moll) zet zijn doelen wel erg laag als ze “één kijkers” willen halen. Denk dat er een miljoen is weg gevallen.
    Zag het gisteravond in DWDD. En het lijkt me een leuk programma, het is jammer dat WidM op het zelfde moment er op komt, iets wat mijn voorkeur heeft…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Bcool4ever Dank, inderdaad 999.999 te weinig ;-) Wederdienst, haha: waarom niet ‘The Winner is…’ live kijken en ‘Wie is de Mol’ daarna op Uitzending Gemist zien?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.