Alzheimer Socks van Frans Molenaar en Mart Visser in de reclame

Alzheimer SocksTwee Nederlandse topdesigners ontwerpen Alzheimer Socks in strijd tegen de ziekte van Alzheimer, kopt het persbericht van reclamebureau N=5 vanmiddag, op Wereld Alzheimer Dag. ”Zo maak je met twee verschillende sokken Alzheimer bespreekbaar én steun je onderzoek.” 1 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met Alzheimer. ”Twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee Alzheimerpatiënten dagelijks te kampen hebben. De ene sok is vormgegeven

door Frans Molenaar (rechts op afbeelding), die zelf aan Alzheimer leed, en inmiddels is overleden. De andere door Mart Visser.” Bijgaand ook de dagbladadvertentie (KLIK erop om te vergroten) die maandag in de krant staat. Ze zijn, behalve via de site, ook te koop bij AH, V&D en C&A, blijkt. Prachtig idee, dat hopelijk niet verkeerd begrepen woAlzheimer Socks advertrdt (=dat mensen die sokken niet als herkenningssignaal gaan zien van Alzheimer-patiënten, die zo voorbeeld om problemen bij het winkelen of in het verkeer te vermijden). Koop een paar Alzheimer Socks en steun Alzheimer onderzoek via deze link. Als je meer wil weten over dat onderzoek, klik dan hier. Een paar -maat maakt niet uit- kost slechts €7, plus €3 verzendkosten. N=5 is het reclamebureau van Alzheimer Nederland en maakte de campagne.

PS Door deze sokken te dragen maakt je Alzheimer bespreekbaar en de winst komt volledig ten goede aan het Alzheimer onderzoek van het VUmc Alzheimercentrum, meldt de site. Heb een paar gekocht, natuurlijk, maar zou wel graag willen weten, nieuwsgierig als ik ben,  hoeveel die winst bijdraagt die wordt overgemaakt. Liefst per paar sokken.

Lees ook:Na Frans en Mart actie van André en Irene tegen Alzheimer-ziekte
Lees ook:‘Oude bekenden’ op straat aangesproken in Alzheimer-spot
Lees ook:Hier de Alzheimer-infomercial die mij naar de keel grijpt
Lees ook:Kuifje, Asterix en Daltons gebruikt in Alzheimer-campagne
Lees ook:Zeg het met Post-it’s: campagne over Alzheimer gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.