Nick en Simon zingen als vingerpopjes ‘Rosanne’ in spotje van Simpel

‘Zing zelf mee’, zegt telecommer Simpel ons: ‘Oh Simpel, ik ben ben zo dubbel blij met jou. Sinds ik met jou bel, betaal ik mij niet meer blauw. sms, bellen en internet, verdubbel dubbel dubbel jij voor mij. verdubbel dubbel dubbel jij voor mij. Nick en Simon als opvolgers van de Chef, waarover De Opportunisten hier laatst nog wat te zeggen hadden. Jaja, een opmerkelijke samenwerking: Nick en Simon als

vingerpopjes… Een aangepaste versie van hun oude hit Rosanne zingend. Alfred is het verantwoordelijke reclamebureau. Wij van Reclamewereld vinden de campagne een beetje irritant, maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk.

Het persbericht van Simpel geciteerd: ”Het Volendamse duo Nick en Simon heeft een nieuwe versie opgenomen van hun hitsingle ‘Rosanne’. Met een volledig aangepaste tekst wordt een deel van het nummer de komende maanden gebruikt in een campagne van telecomprovider Simpel.

”In de bijbehorende televisiespot treden Nick en Simon bovendien op als vingerpopjes. De commercial is een vervolg op de succesvolle spot van Simpel met de populaire Chef. Het refrein van de nieuwe versie van ‘Rosanne’ is hier te beluisteren. Het origineel is uitgegroeid tot een klassieker in het repertoire van Nick en Simon. ‘Rosanne’ verbleef in 2008 liefst 55 weken in de Singles Top 100 en reikte tot de derde positie in de hitlijst. Nick en Simon behoren sindsdien tot de populairste artiesten van Nederland. Het duo was ook te zien als coaches in the Voice of Holland en hun eigen televisieserie Nick en Simon, The Dream.” Aldus het persbericht van Simpel.

Lees ook:Gerard Joling opvolger Nick en Simon in campagne Simpel
Lees ook:Nick en Simon simpelweg enorme lullen genoemd door De Opportunisten
Lees ook:Of naar Nick en Simon-spotje C1000 scoort bij Gouden Loeki
Lees ook:Sorry, het voetbalboek van Nick en Simon is uitverkocht
Lees ook:Mooie reclame Metro: Nick en Simon als gasthoofdredactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.