Na borsten, snorren ingezet in anti-kankercampagne

Hoera, weer een campagne! Waren het eerst blote borsten (zie PinkRibbon- campagne HIER), nu worden snorretjes ingezet om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Met de snor als reclame- medium, valt daarom binnen de skoop van dit blog. Fight Cancer begint de actie, maar ik kan niet meedoen, want heb al een snor. Helaas. Als onderdeel van de actie wordt de rest van mannelijk Nederland opgeroepen een maand lang zijn snor te laten staan en dat door vrienden of familieleden te laten sponsoren. De opbrengst van de actie gaat naar KWF Kankerbestrijding die het geld weer beschikbaar stelt voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.Sponsors en en mannen die

hun snor willen laten staan kunnen zich opgeven via de campagnesite fightcancer.nl/snor, meldt het ANP. Het idee komt van dj Timur die ook zijn snor laat staan, net als Fight Cancer-ambassadeur Aram van de Rest. Diverse bekende Nederlanders hebben zich al aangemeld. Zo dragen Peter van der Vorst, Lange Frans, Ali B., Viktor Brand en Tygo Gernandt komende maand een snor.

Projectleider Angelique Breve van Fight Cancer is erg ingenomen met de actie: ,,We zijn in december gelanceerd en nu al komen mensen in actie voor Fight Cancer. Dit geeft aan dat onze doelgroep met ons de strijd tegen kanker op een positieve manier aan wil gaan onder het motto: Love Life, Fight Cancer.'' De snorrenactie ontstond in de uitzending van DJ Timur, Timur Open Air, van Caz! Radio.

Lees ook:Band Chef’ Special’s clip onderdeel Fight cancer-campagne
Lees ook:Fraai borstenwerk in anti-borstkankerspotje Rethink Canada
Lees ook:Gezond gewicht beperkt kans op kanker meldt spotje
Lees ook:Fatima en Raemon in advertentie Erasmus MC Kanker Instituut
Lees ook:Had ik maar borstkanker-campagne onder vuur in Engeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.