Schorre MP Mark Rutte in Simpel spotje van buis gehaald

´Bel je schor.´ Dat was lachen met René Froger, en ook, bijna nog meer, met MP Mark Rutte, v/h mooiprater. Maar de Rijksvoorlichtingsdienst/RVD vond dat laatste spotje van telecommer Simpel.nl niet leuk helaas, en liet hem bijna onmiddellijk van de buis halen. Maar hier nog te zien, misschien maar even. Prachtpubliciteit voor een eenvoudig stuntje, natuurlijk, erg grappig. Het reclamebureau dat voor de aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen werkt is mij niet bekend Pool Amsterdam. Zou René Froger met z´n Just say hello –zie heerlijke YT–reacties in overlees– volgt onder spotje met Rutte- soms wel flink betaald zijn voor die commercial, dat ie niet in de gordijnen is geklommen?  Vast. En nu op naar een nieuwe spotje in de serie met Eva en daarna, uiteraard, haar Bram ;-)


*

walgelijk dit, beetje mensen aansporen om overal te gaan bellen.
ger962 2 dagen geleden
*

Ik moet een beetje huilen van dit
cumulus0007 2 dagen geleden
*

na 100 minuten al schor? hoe slecht is je verbinding dan wel niet
metjebek 2 dagen geleden
*

ik haat rene froger daarom vind ik hem egt geniaal ;D
jlzz1 3 dagen geleden
*

Vind em elke x weer leuk :P
JedimindhaX 4 dagen geleden
Beantwoorden
*

dikke k*t reclame ik druk iedere keer de mute knop in!
stanneman21 5 dagen geleden
*

Dit is echt de leukste reclame die ik ooit heb gezien, alleen mn moeder vind het niet zo leuk
ZombieKillerBOC 5 dagen geleden
*

Alsof Froger zijn goedkeuring hier niet aan heeft moeten geven…
QwertyPuntBe 1 week geleden
*

Die ene persoon die dit niet leuk vind is Rene Froger.
Templexx 1 week geleden
*

alleen rene froger vindt het niet leuk :}
darrylwildenberg 1 week geleden

Lees ook:Britt Dekker laat zien dat ze wat kan in spotje Online.nl
Lees ook:Zakenrelaties feliciteren René Froger in advertentie
Lees ook:Geile Kim, loodgieter en dameskoor bellen zich ook al schor
Lees ook:Kampioenskreten bekend gemaakt in EK-inhaker Rexona
Lees ook:Simpel schaft schorre BN-ers af en gaat voor dieren

16 reacties op “Schorre MP Mark Rutte in Simpel spotje van buis gehaald

  1. K.T Rutte

    Nog steeds op de buis. Zojuist op 26 augustus dus om 22.35 op SBS6 gezien. Ongepast voor een MP om in die functie met reclame een extra zakcentje te verdienen, zeker na zijn bezuinigingen-uitleg van vandaag. Geld weg halen bij de middenstander om; mensen die met weinig geld maar kinderen blijven fokken, te moeten steunen! Hoeveel geld heeft die kl.zak Rutte ondertussen al aan die reclame verdiend? Lekker bijbaantje voor die nutteloze vent die ons land naar de kloten aan het helpen is!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @K.T.Rutte: Heb je onnodige schuttingtaal maar even aangepast. Hoe kun je toch denken dat Mark Rutte hiervoor betaald wordt? Volstrekt onmogelijk voor iemand in die positie. Sterker nog, Rutte wist niet eens dat hij werd opgevoerd in een spotje; dat was een mijns inziens geestige stunt van het reclamebureau. Reden waarom de Rijksvoorlichtingsdienst/RVVD ‘m onmiddellijk van de buis liet halen toen het voor het eerst met die commercial werd geconfronteerd. Dat dit spotje toch weer werd vertoond, wat jij zegt, moet het gevolg zijn geweest van een programmeringsfout van de tv-zender in kwestie.

      /   Beantwoorden  / 
  3. K.T Rutte

    Ik heb dit spotje bijna dagelijks gezien de afgelopen week, ik heb de RVD ook om uitleg gevraagd; aangezien U beweert dat deze het direct van de buis zou hebben gehaald.
    Heeft U bewijs dat Mark Rutte hier niets van wist of op geen enige wijze een vergoeding voor dit spotje kreeg of neemt U dit vanzelfsprekend aan? Dat vind ik nogal naïef dan…
    Er zijn genoeg affaires/gebeurtenissen over de hele wereld geweest met MP’s of zelfs presidenten. Die eerst ontkend werden en na bewijzen tòch waar bleken te zijn.
    Dus… heeft U inzage in de bankrekening van Mark Rutte of weet U hoe hij bv misschien wel aan mooie nieuwe mobiele telefoons komt? Anders kunt U bovenstaande m.i. niet zomaar beweren!
    In zijn positie kan dit absoluut niet nee, en dan kan de RVD dit dus niet tegenhouden? Dus door programmeringsfouten loopt dit spotje gewoon door… Hmmm, zit voor mij een luchtje aan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Redactie, Michael

    @K.T Rutte: Waarom nou niet met een gewone naam reageren? Reactie wordt er alleen maar serieuzer door. Enfin, ik blijf bij wat ik eerder zei, maar kan inderdaad niets bewijzen. Rutte kreeg geen geld of goederen en wist er vast niets vanaf. Als de RVD naar u toe heeft gereageerd verneem ik graag wat er dan is gezegd.

      /   Beantwoorden  / 
  5. K.Trutte

    Die naam was mijn 1e ingeving omdat ik vind dat deze man niet weet wat MP zijn betekent/inhoudt (bv: lekker gaan housen, terwijl je eigenlijk gevraagd werd terug te komen voor een spoed-debat.) En M. Rutte is ZEKER nooit mijn keuze is geweest, te onervaren en knullig om dit land te regeren, vind ik.

    Ik zal U laten weten wat de RVD zegt. Maar wat U beweert is dat iedereen zómaar in een reclamespot gebruikt kan worden, nou m.i. is Mark Rutte er inmiddels wel achter en ieder zichzelf respecterend mens zou er direct werk van gemaakt hebben als je zomaar in een reclame gebruikt wordt: volgens mij is dit zelfs bij de wet verboden. Dus dat de Premier het spotje door laat gaan (een ander zou direct een rechtszaak starten) is èrg verdacht hoor! Zéker als premier moet je dan bij machte zijn om die gasten van Simpel aan te klagen… Maar ach daar is Mark zelf te simpel voor, denk ik.
    Ik geef alleen mijn vermoeden/mening (redelijk onderbouwd), terwijl U letterlijk blijft beweren dat hij niets kreeg; U mag dat DENKEN maar kunt dit niet als feit (zonder bewijs) zo letterlijk opschrijven> U vergeet m.i. er tussen te zetten!
    U klinkt erg pro-Rutte en ws goedgelovig van aard, ik niet; zeker niet tov mensen die de macht hebben zaken in een doofpot te stoppen.

    En terug te komen op Uw openingszin; Spotje van de buis gehaald> dat schrijft U óók als een feit, terwijl het spotje NIET van de buis is gehaald!!! Dus als U correcte dingen schrijft; zou ik Uw reactie serieuzer kunnen nemen!
    Afz. Monique (zó beter???)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Petra van Haaften

      Hahahahahaha, Monique toch. Ik heb zelden iemand zichzelf nog belachelijker zien maken dan jij jezelf in deze reacties. Je roept maar wat, en met elke volgende zin die je schrijft wordt dat duidelijker en hilarischer. Mijn advies: neem jezelf nú in bescherming en stop met reageren!

        /   Beantwoorden  / 
  6. Redactie, Michael

    @K.Trutte/’Monique’: Ben even uitgereageerd, want zou alleen maar in herhaling vallen. Ja, dat is mijn rotsvaste overtuiging en dat heeft niets met een politieke voorkeur te maken. Maar ik kan niets bewijzen, nee. Hoewel… Misschien bel ik de RVD maandag wel even. Of vertrouw je die (overheids)organisatie ook niet?

      /   Beantwoorden  / 
  7. Dusty van Royen

    Misschien moet ‘K.Trutte’ danwel ‘Monique’ nu ook ff stoppen want zij kan ook geen bewijzen op tafel leggen, enkel verdachtmakingen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. K.Trutte

      Mijn “bewijs” is dat het spotje gewoon nog wordt uitgezonden> in tegenstelling wat de kop van dit artikel beweert.
      Verder stop ik inderdaad met reageren, wordt er een beetje tè moe van met onnozele, onintelligente mensen te discussiëren.
      Ik ben HEEL duidelijk geweest dat het mijn vermoedens zijn, in tegenstelling tot Dhr. Michael.
      En Petra, ik heb geen advies van jou nodig, fijn dat je even gelachen hebt; maar verder steek ik je simpele gedrag/advies in mijn ….! (schuttingtaal maar weggelaten voor onze heilige Hr. Michael) Je hebt zelf niets nuttigs te zeggen over het onderwerp, zeikt alleen een ander af, da’s erg makkelijk of je bent geretardeerd. Als je tenminste weet wat dat betekent!
      Ik zeg alleen; hou je aan de waarheid en dit artikel is “onwaar” want het spotje loopt nog!
      DOEIII, stelletje onnozele vvd’rs!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Petra van Haaften

        Doeiiii!

          /   Beantwoorden  / 
  8. Tom

    Troll-alert! ;-)

    GL met overtuigen Michael!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Redactie, Michael

    @K.Trutte/Monique: Heb even met de RVD gebeld vanochtend. Dat spotje met Mark Rutte is sinds vrijdag 19 augustus niet meer op tv te zien, verzekeren ze mij. En: ”Uiteraard wist de PM van niets.”

      /   Beantwoorden  / 
  10. Redactie, Michael

    @Tom: Je ziet, de techniek staat weer niet voor niets. Je reactie op een keurig tijdstipje geplaatst, haha.

      /   Beantwoorden  / 
  11. F. Simpel Kut Bedrijf

    kan die kut reclame met froger ook niet van de buis, wat een irritante opdringerige reclame is dat !!

      /   Beantwoorden  / 
  12. test1

    With havin so much content and articles do you ever run into any
    problems of plagorism or copyright infringement? My blog has
    a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you
    know any ways to help protect against content from being stolen? I’d truly appreciate it.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.