Stemmen op 10 spots halve finale Gouden Loeki 2014

Gouden Loeki stemmen voor 20ste vanaf 5 jan 2014[UPDATE, uitslag hier]   Stemmen geblazen. De Ster heeft bekend gemaakt welke commercials door zijn naar de halve finale van de Ster Gouden Loeki verkiezing op woensdag 14 januari. Dat zijn : Kijk, zwarte Piet en Flappie/Bol.com (reclamebureau Etcetera), Kerst en Route 99/Albert Heijn (TBWA\Neboko), Moestuin/Jumbo en Robin van Persie Jr/Calvé (Alfred), Bingo/Specsavers (binnen eigen bedrijf gemaakt), Buddyhond/KNGF (Selmore), Klushondje/Gamma (Joe Public) en 95 jaar/KLM (DDB & Tribal). Op een na allemaal gemaakt door Nederlandse bureaus. Nu kan heel Nederland tot 14 januari 15.00 uur stemmen op zijn of haar favoriet via Ster Gouden Loeki. De finale wordt live uitgezonden op 14 januari, om 20.30 uur op NPO 1. Aan het begin van de uitzending wordt de top 5 uit de online jaarverkiezing bekendgemaakt. Deze vijf commercials strijden in de finale om de prestigieuze reclamepublieksprijs. Tijdens de uitzending kan heel Nederland via telefoon (bellen of sms’en) stemmen op zijn of haar favoriet, meldt de Ster, de reclameverkoop organisatie van de Publieke Omroep.

Zie hier de longlist van 39 commercials waaruit een ‘volstrekt onafhankelijk publiekspanel’ van onderzoekbureau Intomart GfK de tien spotjes koos waarop vanaf vanavond gestemd kan worden. Op 14 januari is de laatste live-tv uitzending van verkiezing en uitreiking van de 20ste Gouden Loeki. Het waarom wordt uitgelegd op de vaksite van Adformatie. Daar is ook te lezen hoe de Ster het ‘achterban stemmen’ heeft aangepakt. Onder meer door de introductie van dat publiekspanel.

NB Maandagavond 5 januari heeft Sophie Hilbrand in het Sterblok na DWDD de 10 halve-finalisten voor de Ster Gouden Loeki 2014 bekendgemaakt. Zie die ‘uitzending’ hier.

 

Lees ook:Vanavond bekendmaking 10 halve-finalisten Gouden Loeki 2014 in Ster-reclameblok na DWDD
Lees ook:AH, Jumbo, Centraal Beheer, Fiat, Interpolis, KPN, Heineken, WNF en Unox in finale Ster Gouden Loeki 2015, online stemmen gestart
Lees ook:Online stemmen op Gouden Loeki favorieten van top-10 mogelijk tot 18 januari
Lees ook:Benoeming Gouden Loeki Aller Tijden 50-jarige Ster
Lees ook:Gouden Loeki-verkiezing aangepast door Ster

3 reacties op “Stemmen op 10 spots halve finale Gouden Loeki 2014

  1. David Banner

    De link naar het sterspotje staat nu gericht op de reisplanner ;-)

    maar dank voor de facebook link, had ik nog niet gezien…

      /   Beantwoorden  / 
  2. martje hol

    Moestuin van jumbo

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.