‘It giet oan yn Habbo Hotel’ – firtuele Alvestêdetocht 2010

Op freed 22 jannewaris sil yn it online teener-platfoarm Habbo Hotel foar de twadde kear de firtuele Alvestêdetocht wêze. Hoewol’t it noch hieltyd de fraach is oft der in offisjele Alvestêdetocht yn 2010 komme sil, makket de jongerein him massaal klear foar de firtuele ferzje fan dizze barre tocht. Under dizze online Alvestêdetocht moat de jongerein it firtuele iis trochstean en op redens in wiidweidich online parkoers ôflizze. Habbo organisearret de Firtuele Alvestêdetocht fanwegen it sukses fan ferline jier. Der hawwe doe mear as 13.000 jongeren meidien. Neist in protte iisnocht besiket Habbo Hotel op dizze wize de Nederlânske jongerein waarm te hâlden foar in mooglike offisjele Alvestêdetocht. Foar de tocht bedekt Habbo mear as 200 hotelkeamers yn it firtuele hotel mei iis. Elke dielnimmer kriget by de ynskriuwing in stimpelkaart, want ek al is de tocht firtueel, de stimpelposten moatte hja bylâns, wolle hja de tocht útride kinne. As tarieding op de tocht is der yn it hotel snert te krijen en binne der persoanlike coaches oanwêzich om de jongerein te helpen. De jongerein dy’t de tocht suksesfol ôfrûnet kriget in firtueel lintsje. De winner fan it spektakel kriget neist ivige rom, in trofee en 2 moanne Habbo Club mei nei hûs.

Habbo Elfsteden

Oh, je spreekt geen Fries? Hoe kon ik dát nou weten!

Gaan we, met het Persbericht:

‘It giet oan’ in Habbo Hotel; Virtuele Elfstedentocht 2010

Op vrijdag 22 januari vindt in het online tienerplatform Habbo Hotel voor de tweede keer de virtuele Elfstedentocht plaats. Hoewel het nog steeds de vraag is of er een officiële Elfstedentocht in 2010 komt, maken jongeren zich massaal op voor de virtuele versie van deze barre tocht. Tijdens deze online Elfstedentocht moeten jongeren het virtuele ijs trotseren en een uitgebreid online schaatsparcours afleggen.

Habbo organiseert de Virtuele Elfstedentocht vanwege het succes van vorig jaar. Er hebben toen meer dan 13.000 jongeren meegedaan. Naast veel ijspret probeert Habbo Hotel op deze manier de Nederlandse jongeren warm te houden voor een eventuele officiële Elfstedentocht. Voor de tocht bedekt Habbo meer dan 200 hotelkamers in het virtuele hotel met ijs. Elke deelnemer krijgt bij de inschrijving een stempelformulier, want ook al is de tocht virtueel, de stempelposten moeten ze langs willen ze de tocht kunnen uitrijden.

Ter voorbereiding op de tocht is er in het hotel snert verkrijgbaar en zijn er personal coaches aanwezig die de jongeren helpen. Alle jongeren die de tocht succesvol afronden ontvangen een virtueel lintje. De winnaar van het spektakel krijgt naast eeuwige roem, een trofee en twee maanden Habbo Club mee naar huis.

Mark Stockx, Country Manager van Habbo Nederland en België: “De virtuele Elfstedentocht leeft enorm in het Habbo Hotel. Er wordt op dit moment al druk geoefend en ik ben er dan ook zeker van dat we het deelnemers aantal van vorig jaar gaan overstijgen. Of Amrabat, de winnaar van vorig jaar, wederom mee doet is nog niet bekend.“

Lees ook:Ook Hyves speelt met advertentie in op Elfstedentocht
Lees ook:Waarom noemt Unox zich ‘fan’ van Elfstedentocht en niet ‘sponsor’?
Lees ook:Knakschaats: nep Unox-reclame haakt in op Elfstedentocht
Lees ook:Vuurwerkcampagne op internet waarschuwt jeugd
Lees ook:Hotel Hyundai***** vindt tijdelijk onderdak bij College Hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.