Chocomel Letters als nieuwste Sinterklaas-reclame

Wat een leuke actie van Chocomel, speciaal voor Sinterklaas: Chocomel Letters als nieuwe chocoladeletters, haha.  Bedacht door reclamebureau DDB & Tribal (in het persbericht heet het dat de ‘de innovatieve nieuwe kijk op de klassieke letter komt uit de stal’ van dat bureau komt, haha2). Beetje voluChocomellettersmineus voor de schoen, zo’n pak, maar wie daar op let is een kniesoor… Vanaf deze week te vinden in alle supermarkten waar het chocoladedrankje normaal ook te koop is. Creatief Ramin Bahari van DDB & Tribal: ”Chocomel en de winter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is Chocomel het enige merk dat de nieuwe letters op de markt kan brengen.” Ooit werden de letters van brood gemaakt, totdat de chocolade letter kwam. Na een paar honderd jaar werd het weer tijd voor iets nieuws. Aldus, eh, Sinterklaas. Diezelfde Sint, geciteerd in het persbericht van vandaag: ”Dus toen Chocomel mij benaderde met het idee voelde ik gelijk dat dit de volgende stap in de juiste richting was!” En Chocomel voegt toe: ”De kracht van het idee zit hem in de eenvoud, op onze Chocomel Vol literpakken hebben we mooie chocoladeletters geprint. Nu kun je de enige echte dus ook cadeau geven voor Sinterklaas.”

Lees ook:Schoenzetten bij vendingmachine Chocomelreclame
Lees ook:Jammer dan, zo lekker, zo op die nieuwe Chocomel Vers bewijst spotje
Lees ook:Het ‘book’ van Sinterklaas: Dixon’s reclame voor Sony
Lees ook:Chocoladeletters Aldi, Lidl, Jamin en Hema ‘fout’ zegt Oxfam Novib in campagne
Lees ook:Kids, iPads, het Ministerie van Letters en t zingende alfabet

3 reacties op “Chocomel Letters als nieuwste Sinterklaas-reclame

  1. Haddock

    Hartstikke leuke actie. Maar met 4 facings en alleen de G en de N bij de lokale AH, blijft er jammer genoeg erg weinig van over.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Chantal

    Inderdaad, hele leuke actie, maar per winkel maar 1 of 2 verschillende letters in de schappen maakt het tot een onprettige sport om alle benodigde letters te scoren voor familieleden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mary

    Heb alle dozen geopend maar geen letter I. Ik hoop bij L wel de letter vinden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.