An en Ria van 70+ vliegen voor ‘t eerst dankzij Voda

Effe tijd? Grappig. Al ruim 70 jaar aan de grond staan An en Ria. Niet eerder de kans gehad en ook een beetje vliegangst. De dames, die elkaar nog nooit hebben ontmoet, krijgen de kans van hun leven. Dankzij Vodafone. Meldt een persbericht vandaag. De twee stappen gezamenlijk in een luxe private jet voor hun allereerste vlucht van Amsterdam naar Barcelona. Deze eerste keer is vastgelegd in bijgaande documentaire. De video laat ook de voorbereiding zien waarin de oma´s een

vliegangstcursus volgen en een rit in de achtbaan nemen. An en Ria´s eerste vlucht is mogelijk gemaakt door Vodafone Firsts, een programma dat mensen in staat stelt om bijzondere dingen voor het eerst te doen. An en Ria wilden vliegen in een vliegtuig. Op firsts.com staan nog meer ‘eerste keer verhalen’.

De eerste Nederlandse First vond plaats tijdens de Amsterdam Fashion Week. Tijdens het Vodafone Firsts Fashion Lab kregen 13 jonge en ambitieuze designers de kans om voor het eerst hun collectie te showen tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Aldus het persbericht van Vodafone.

Lees ook:Start Mercedes Fashion Week Amsterdam op 14 januari aangekondigd in advertentie
Lees ook:TV-zender TLC maakt reclame voor Gay Weekend
Lees ook:Merk Schiaparelli terug op Paris Fashion Week meldt promo
Lees ook:Sex sells kunst bij Amsterdamse MuseumNacht 1/11
Lees ook:Toezichtcamera’s bespieden nieuwe collectie Bijenkorf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.