Bavaria presenteert ‘Overwinningsjurk’ voor EK Voetbal

Skoep van pagina Vrouw van De Telegraaf vandaag, de onthulling van de Overwinningsjurk van Bavaria, officiële naam Victory Dress, van de Arnhemse modezussen Truus en Riet Spijkers. Ook bekend van de commerciële lijn SIS. Speciaal ontworpen voor het komende EK Voetbal. ”We kwamen steeds uit bij Victory Day, overwinning. Vandaar de V-dress met diepe V-hals. Wij vrouwelijke supporters gáán toch louter voor de overwinning?” Aldus citeert de wakkere krant de tweeling. Zelf schrijft de krant vandaag over deze -excusez le mot- reclamejurk: ”Of het ontwerp net zoveel stof doet opwaaien als twee jaar geleden tijdens het WK, toen de bierbrouwer voor de eerste keer een jurkje bij een traytje bier cadeau deed is afwachten.” Drijfveer voor het ontwerp (zie ook) dat deze vrijdag, en ik citeer de krant nog steeds, gratis wordt weggeven in de Bavaria pop-up store, zie overlees, bij Di Dato in de Amsterdamse PC Hooftstraat 94 en (of all places, haha) de markt in Eindhoven, was dat het een positief gevoel moest uitstralen. En dat lukt vast, lijkt mij. Met de vorige Bavaria Dress werden we tweede, als we er er nu eens eerste mee worden op het EK…Aanstaande vrijdag wordt het jurkje gratis uitgedeeld aan iedereen die maar een exemplaar wil bemachtigen. In de Bavaria pop-up store aan de P.C. Hooftstraat 94 worden de eerste vijfhonderd limited edition exemplaren gratis verspreid.

Styliste Danie Bles, meldt haar site, zal in de Amsterdamse pop-up store aanwezig zijn om iedereen van tips te voorzien. Bovendien laat ze aan de hand van veertien verschillend gestylede modellen zien op hoeveel manieren de V-dress wel niet te dragen is. Danie zal de modellen kleden in de stijl van Yolanthe, Sylvie, Sophie en vele andere voetbalvrouwen.

Kom je vrijdag ook een Bavaria-jurkje scoren?

Wanneer?

20 april

Hoe laat?

20.00u – 20.30u

Waar?

P.C. Hooftstraat 94 (bij Di Dato) Amsterdam

Kost dat?

De jurkjes worden gratis uitgedeeld

Het Bavaria-jurkje is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. Je koopt het jurkje dan samen met 6 flesjes Bavaria voor 9,99 euro.

 

Lees ook:Is dit laatste gratis WK Voetbal-oranjejurkreclame Bavaria?
Lees ook:‘Stadionverbod Sylvie van der Vaart als WK-reclamemascotte Bavaria’ (KNVB’s Oranjesponsor Heineken zou boos zijn)
Lees ook:Voetbalvrouw Sylvie reclamegezicht Bavaria’s ‘DuchyDress’
Lees ook:EK: Hyundai presenteert een Spaans en Italiaans model
Lees ook:Braziliaanse schone in bikini reclame voor Bavaria’s HolánDress

4 reacties op “Bavaria presenteert ‘Overwinningsjurk’ voor EK Voetbal

  1. Pieter R. Geschenk

    Ah, in 2010 kwamen ze ook al met de Dutch dress. Een leuke premiumactie. Sylvie van der Vaart was het gezicht achter de DutchDress.
    En het moet gezegd worden: de DutchDress en VictoryDress zijn weer ‘ns wat heel anders dan de Leeuwenhose, waarmee Bavaria in 2006 op de proppen kwam… [Naam afzender aangepast wegens spamming-red.]

      /   Beantwoorden  / 
  2. Santhi

    Waar is de pop-up store in Amsterdam?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Redactie, Michael

    @Santhi: De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. De jurk is samen met 6 flesjes Bavaria verpakt in een stijlvol tasje voor EUR 9,99. Voor diegenen die op Koninginnedag al stijlvol in Oranje voor de dag willen komen worden er in totaal 1000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat bij Di Dato in de Amsterdamse PC Hooftstraat 94 (500) en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend (500).

      /   Beantwoorden  / 
  4. stephany

    in welke supermarkten wordt het jurkje verkocht?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.