Veiligheid kinderen: Hillary Clinton valt Barack Obama aan in spotje

Who do you want answering the phone? De strijd om om de Democra- tische nominatie wordt harder: Hillary Clinton heeft bijgaand spotje ingezet tegen Barack Obama. De boodschap is dat Amerikaanse kinderen heel wat minder veilig zijn als de onervaren Obama in het Witte Huis zit en er iets ergs gebeurt in de VS of elders. Obama's naam wordt uiteraard niet genoemd. Hij kwam meteen met een tegenspotje, meldt de Volkskrant vandaag, maar dat hebben we (nog) niet kunnen vinden. De commercial is omstreden, want zou angstaanjagend zijn, maar moet Clinton helpen Texas en Ohio te winnen – haar laatste kans.

Lees ook:Presidentskandidaat Barack Obama lanceert site
Lees ook:Presidentskandidaat Obama voert nu ook campagne via iPhone
Lees ook:Clinton vs Obama: wie had slimste reclame/mediastategie? (3x raden)
Lees ook:Romney gebruikt ex-General Motors-dealer in campagne
Lees ook:Barack Obama haalt bijna evenveel campagnegeld op als Ms Clinton

Eén reactie op “Veiligheid kinderen: Hillary Clinton valt Barack Obama aan in spotje

  1. Redactie, Michael

    De ophef rondom het campagnefilmpje van Hillary Clinton over de telefoon in het Witte Huis is nog niet voorbij. Nu blijkt namelijk dat een van de kinderen in de spot een fervent Obama-fan is, meldt de NOS.

    In het spotje zijn slapende kinderen te zien en wordt gevraagd wie de telefoon in het Witte Huis moet opnemen. Clinton kreeg forse kritiek op de reclame omdat het angst zou aanjagen.

    De beelden van het meisje in het spotje zijn 10 jaar geleden gemaakt. Hetzelfde meisje voert nu campagne voor Obama en wist niet dat ze in de reclame zat. Wil je een interview met het meisje zien, check dan nosheadlines.nl.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.