Vertrekkende decaan Gielen per advertentie gefeliciteerd door Radbout Universiteit

In de -hopelijk oneindige- serie Reclame Voor Weer Eens Wat Anders: een decaan. De trotse adverteerder: Radboud Universiteit. Geplukt uit de VolkskraRadboud Stannt van zaterdag j.l. (KLIK erop om wat te vergroten). Die universiteit maakt goede sier met de benoeming tot voorzitter van NWO van zijn prof. dr Stan Gielen en feliciteert hem per advertentie. Dat straalt mooi op ze af, natuurlijk, snappen we best. RU meldt tegelijkertijd wie Gielen opvolgt (Jos Engelen). NWO staat voor Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Een deel van de tekst: ”Met prof. dr Stan Gielen alsdecaan  boekte onze faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica de afgelopen 6 jaar grote successen.” Ze  vinden het een grote eer dat een wetenschapper van de Radboud Universiteit op deze positie is benoemd. ”Blijf vooral grenzen verleggen, Stan.” krijgt Gielen als advies mee naar het NWO, dat wetenschappelijk onderzoek aan Nederlandse universiteiten en instituten stimuleert en financiert. Nuttig contact dus ;-) .

Lees ook:Spinoza-reclame met hoogleraren door VU en Utrecht
Lees ook:Onderzoek: jongeren grijpen fles sneller na alcoholreclame op tv
Lees ook:Humor in reclame werkt, ook al vergeet je het merk (onderzoek)
Lees ook:De Stan Smith-sportschoen terug met mooie woorden-spot
Lees ook:Nieuwe Jeugd Reclame Wijzer gepresenteerd aan reclamemakers meldt Media Rakkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.