Koningsspelen: feestelijke en sportieve dag gewenst en betrokkenen bedankt in advertentie

W-A Koningsspelen 2013”Wij bedanken alle betrokken partijen voor hun medewerking aan deze sportieve dag voor 1,35 miljoen kinderen op 6,500 basisscholen.” De Cruyff Foundation en Krajicek Foundation hebben de afgelopen maanden met veel plezier gewerkt aan de organisatie van de Koningsspelen 2013, schrijven ze in een advertentie in De Telegraaf vandaag. Ze wensen alle betrokkenen een feestelijke en sportieve dag morgen/vrijdag 26 april tijdens de spelen in het hele land en het Caribisch gebied. Werd getekend Nationaal Comité Inhuldiging en de door Richard Krajicek georganiseerde Koningsspelen 2013. De liefst 30 bedrijven die spelen mede mogelijk hebben gemaakt als sponsors, onderaan genoemd, zijn niet goed zichtbaar. Maar verdienen dat wel, zie de deelvergroting van advertentie in de overlees.

De Koningsspelen zijn een vrolijke en gezellige dag voor alle kinderen in het basisonderwijs, meldt de site ervan. ”De Koningssportdag vormt het hart van de Koningsspelen en wordt voorafgegaan door een gezond maar bovenal feestelijk Koningsontbijt. De dag vindt plaats op vrijdag 26 april 2013 in heel Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. De organisatie van de Koningsspelen is in handen van een speciaal comité onder leiding van Richard Krajicek.”

Volgt het onderste deel van de wens-advertentie (KLIK erop om te vergroten) met alle 30 ongewtwijfeld zeer gewaardeerde sponsoren van de dag.

W-A Koningsspelen sponsoren

Lees ook:Rabobank haakt als sponsor in op Koningsspelen
Lees ook:Programma’s Koninginnedag, Koningsspelen 26 en 30 april
Lees ook:Johan Cruijff pleit met nieuwe initiatief ‘Schoolplein 14′ voor vaker buiten spelen jeugd in strijd tegen overgewicht
Lees ook:Johan Cruyff Foundation rouwt om ‘wereldwijd kinderen raken’ door Johan
Lees ook:Sjonnie Shadow in campagne ‘Te veel zon is niet gezond’ van KWF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.