Johan Cruyff Foundation rouwt om ‘wereldwijd kinderen raken’ door Johan

JC rouw FoundationJC rouw Foundation 2Alleen kun je niets, je moet het samen doen.’ Vandaag weer enkele rouwadvertenties vanwege de dood van Johan Cruijff. Die van zijn Johan Cruyff  Foundation springt eruit, want met Johan -tijdelijk na een blessure- in rolstoel. Prachtfoto van de oprichter en beschermheer van de stichting. De vrolijke uiting plukten we uit De Telegraaf vandaag. KLIK erop om te vergroten. De tekst onderaan: ‘Meet oneindig veel passie heb je wereldwijd zoveel kinderen geraakt en in beweging gebracht. Vol trots, dankbaarheid en liefde zetten wij deze missie voort. We gaan je missen.” De advertentie isondertekend door het bestuur, het team, de vrijwilligers en ambassadeurs van de Johan Cruyff Foundation Nederland en Spanje.

NB: De Johan Cruyff  Foundationn is een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren. Op de site schrijft Johan’s zoon Jordy: ”“Namens mijn moeder, zussen en de rest van de familie wil ik graag iedereen bedanken voor alle liefde, warme woorden en mooie herinneringen die met ons zijn gedeeld, sinds gisteren en ook gedurende de afgelopen maanden. Het heeft ons diep geroerd dat Johan zo’n inspiratie is geweest voor zovelen van u. Een bijzonder woord van dank verdienen de dokters en medische staf die ons en Johan hebben ondersteund tot het laatste moment.” Jordi Cruyff.

Lees ook:Louis van Gaal feliciteert Johan Cruijff in advertentie Aegon
Lees ook:Gedrevenheid en passie Johan Cruijff geroemd in rouwadvertentie TenCate Grass
Lees ook:Johan Cruijff pleit met nieuwe initiatief ‘Schoolplein 14′ voor vaker buiten spelen jeugd in strijd tegen overgewicht
Lees ook:Gerrit Groeneveld RIP zegt dank voor steun namens ALS in advertentie
Lees ook:Oproep om Braziliaanse Cruyff Court bijeen te ‘liken’ gemeld in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.