Webcam, LCD-scherm op reclame-abri helpt Samsung G800 lanceren

De Nederlandse lancering van de Samsung G800 – 5 megapix camera, 3x optische zoom, UMTS, HSDPA-ondersteuning- is mede  ondersteund door een nationale abribuscampagne. Op drie locaties, Amsterdam – Leidseplein, Rembrandtplein en Utrecht – Potterstraat, was een inter- actieve G800-abri te zien met een, door voorbijgangers te bedienen, interactieve webcam en LCD scherm. Het glas van de abri was voor- zien van een full colour-

print met daarop de uiting voor deze spectacular. Op de grond was een full color sticker aangebracht die de staanplaats voor de foto aangaf. De voorbijgangers konden in de abri poseren en zelf voor fotograaf spelen. Na het maken van de foto werd deze weergegeven op het ingebouwde 19 inch LCD scherm en via een ingebouwde computer en UMTS breedband internetverbinding doorgestuurd naar een FTP server.

In totaal hebben voorbijgangers ruim 9.000 foto's gemaakt, zegt de media-exploitant, JCDecaux. Alle foto's zijn te vinden op de Samsung website waarna bezoekers kunnen stemmen op de leukste foto. De winnaar wint uiteraard de G800.

Lees ook:Interactieve abri aan ‘t werk voor Samsung Galaxy Note II
Lees ook:Ouderwetse billboard reclame voor Curved UHD TV van Samsung
Lees ook:‘Intelligentere” reclame-abri’s, zoals voor H&M/Roberto Cavalli, in trek
Lees ook:Nog één nachtje slapen-reclame voor Samsung’s Galaxy S4
Lees ook:Rare houdinkjes bekijken in Samsung-spot over monitoren

Eén reactie op “Webcam, LCD-scherm op reclame-abri helpt Samsung G800 lanceren

  1. Stefan Harzevoort

    Zou deze haastige jongeman zijn bus nog hebben gehaald? Of reed die langs terwijl hij fotootjes van zichzelf aan het maken was ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.