Fonds Gehandicaptensport vervangt Aegon op tenue Ajax

Ajax speelt morgen in de Ajax Fonds Gehandicaptensport ipv Aegonthuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet met de vertrouwde naam van de hoofdsponsor op het wedstrijdshirt. Dan wordt de plek op het tenue door Aegon ter beschikking gesteld aan Fonds Gehandicaptensport. Met deze actie staan Aegon, Ajax, de Ajax Foundation en Fonds Gehandicaptensport samen achter de gehandicapte sporters en vragen zij aandacht voor de start van de jaarlijkse Collecteweek van Fonds Gehandicaptensport, die zondag begint en t/m 13 april loopt. NB: Zie overlees over mogelijkheid om na de wedstrijd te bieden op de speciale Ajax-shirts.

Naast AEGON vragen ook 1% FairShare® partners BDO, Menzis, Univé, Seacon Logistics en Scelta Mushrooms de komende week aandacht voor de Nationale Collecteweek van Fonds Gehandicaptensport bij diverse Eredivisie wedstrijden. Meldt een persbericht van het fonds.

”Wil jij ook de gehandicapte sporters steunen? Geef dan aan de collectant of sms SPORT naar 4333 en steun met € 2,- (eenmalig, per verzonden bericht. Jonger dan 16? Vraag je ouders of voogd om toestemming).

”Heb jij interesse in een van de gesigneerde Ajax-shirts die worden gedragen tijdens de wedstrijd Ajax-Heracles Almelo? Vanaf zondag 7 april 17.00 uur kun je op het shirt van jouw favoriete Ajacied bieden via onze website. Deze veiling loopt tot maandag 22 april 12.00 uur.”

[PS]

Lees ook:Ajax maakt shirtreclame voor Fonds Gehandicaptensport
Lees ook:Campagne FGS, Ajax en Aegon voor gehandicapte G-voetballers succesvol meldt advertentie
Lees ook:Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm
Lees ook:Ajax-Heracles 3-0 zegt Ria van de Vosse in Aegon-reclame
Lees ook:Als één team achter gehandicapte sporters staan-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.