Filmpje Opel Nederland over sponsoring van Feyenoord

Opel is met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Feyenoord, als opvolger van ASR, melden de media en de site van het Duitse automerk. Er is een vierjarige overeenkomst, tot 2017. Met Opel keert een bekende naam terug op het shirt van Feyenoord. Opel was eerder tussen 1984 en 1989 hoofdsponsor van de club. Naast het eerste elftal sponsort Opel ook de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord voor dezelfde periode. ”Opel zal de komende jaren meer zijn dan alleen een naam op het shirt. Opel zal verbinding zoeken met bijvoorbeeld 300 amateurpartners van Feyenoord en de vele maatschappelijke projecten waar de club zich de laatste jaren zwaar voor inzet.” Meer in overlees.

“Het gaat niet alleen om onze naam op de boarding. De ijzersterke relatie en de culturele overeenkomsten tussen Feyenoord en Opel zullen ons zeer helpen dit sponsorschap juist te versterken met een aantal innovatieve en onderscheidende initiatieven, onder meer op maatschappelijk gebied”, aldus Karl Howkins, algemeen directeur Opel Nederland op de site van het bedrijf.

Feyenoord wordt toegevoegd aan het Europese Opel/Vauxhall voetbal portfolio, dat ook partnerships met Borussia Dortmund, Fortuna Dusseldorf, Bayer Leverkusen, SC Freiburg en FSC Mainz (Duitsland) omvat, alsmede alle vier Home Nations nationale teams in de UK (Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales). Meldt het persbericht.

[PS]

Lees ook:Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro
Lees ook:Ajax, PSV en Feyenoord gaan samen sponsors werven
Lees ook:Karaoke zingen als reclame voor Feyenoord’s nieuwe thuisshirt van Adidas
Lees ook:‘Beste opleider van het WK’ pronkt Feyenoord in club-advertentie
Lees ook:Nieuwe uitshirt Feyenoord vult hele pagina als Adidas-advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.