Rode Kruis adverteert voor mensen voor Ready2Help

Rode Kruis Ready2HelpHet Rode Kruis adverteert vandaag voor vrijwilligers voor Ready2Help. Dat is een nieuw initiatief in Nederland, ter aanvulling op de noodhulp van ambulance, brandweer, politie en getrainde Rode Kruis-vrijwilligers, meldt de site. In Oostenrijk heeft het Rode Kruis al goede ervaringen met een soortgelijk netwerk. ”Bij een noodsituatie komen de professionele hulpdiensten altijd als eerste in actie. Voor andere werkzaamheden en om de gevolgen van een ramp beperkt te houden en slachtoffers de best mogelijke ondersteuning te geven is er nu Ready2Help. Je kunt hieraan bijdragen door je nu aan te melden.” De site ook: ”Ben jij een wateruitdeler, een zandzakkenvuller, een tentopzetter of toch meer een tolk? Via Ready2Help kun je op je eigen manier een bijdrage leveren als er in Nederland een noodsituatie is. Ready2Help is een netwerk van mensen die klaarstaan om te helpen als dat nodig is. Help jij ook mee?”

Bijgaande advertentie plukten we uit De Telegraaf van vandaag. Wij van Reclamewereld helpen graag mee met wat extra aandacht voor de wervingsactie van het Rode Kruis.

Lees ook:Rode Kruis zoekt handjes voor vluchtelingenhulp meldt Sluit je aan-advertentie Ready2Help
Lees ook:Rode Kruis Week ook ondersteund met reclame
Lees ook:Wintercollecte voor Syrië in de reclame van Rode Kruis
Lees ook:Supers van Coop staren hulpactie voor Rode Kruis meldt advertentie
Lees ook:Ook Eric Corton op bres voor droogtehulp Rode Kruis meldt advertentie

Eén reactie op “Rode Kruis adverteert voor mensen voor Ready2Help

  1. Hildert Raaijmakers

    Beste reclamewereld.blog.nl/ Michael,

    Namens het hele team van Ready2Help hartelijk bedankt voor dit bericht! Het is goed om te weten dat onze campagne opgemerkt wordt. En we kunnen alle aandacht ervoor natuurlijk goed gebruiken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.