Voetbalvrouw Sylvie vd Vaart naar rechter om stripclubadvertentie VS

Voetbalvrouw en model Sylvie Van der Vaart-Meis staat in een adver- tentie. Nauwelijks nieuws. Sylvie staat in een advertentie van een Amerikaanse stripclub Cheetah in South Florida. Groot nieuws, op voorpagina van De Telegraaf. De krant meldt vandaag dat zij stappen neemt tegen de club omdat ze niet geassocieerd wil worden met de seksindustrie. De beeltenis moet onmiddellijk worden verwijderd, sommeert een eerste juridische brief. Sylvie's advocaat gaat er vanuit dat Cheetah waarschijnlijk heeft gedacht dat niemand erachter zou komen. Op de site staat Sylvie niet, tussen al het bloot, maar in Florida komen ook Nederlanders – en misschien zelfs wel in een van de vier vestigingen van Cheetah (:-). PS Zie de oorspronkelijke foto van Sylvie hier.

 

Lees ook:‘Stadionverbod Sylvie van der Vaart als WK-reclamemascotte Bavaria’ (KNVB’s Oranjesponsor Heineken zou boos zijn)
Lees ook:Volkswagen koppelt (Golf)merk knap aan redden wilde dieren
Lees ook:‘Sylvie Meis opzij geschoven als reclame uithangbord L’Oréal’
Lees ook:Sylvie van der Vaart reclamegezicht kapperslijn L’Oréal
Lees ook:Daar is ze weer, Sylvie, met beha-actie voor Hunkemöller

3 reacties op “Voetbalvrouw Sylvie vd Vaart naar rechter om stripclubadvertentie VS

  1. Leo

    Ze zou het ook als compliment kunnen zien. Tussen alle anonieme van een agency overgenomen foto’s wordt zij er uitgepikt door een of andere stripclub om de campagne te dragen. Niemand die haar verder kent in de States, maa rom haar looks wordt ze verkozen. Manlief moet maar eens met Gullit gaan praten over verlenging van de carriere in L.A. Dan heeft Sylvie meteen haar eigen inkomen…..als model, dat spreekt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Voorlopig wil-ie het liefst naar Spanje en is-ie nog te goed voor LA Galaxy, maar, inderdaad: een goed idee voor later, ook voor Sylvie (30). Daarom zal Reclamewereld.blog je suggestie even overbrengen aan de VdV-Mei Family !!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Leo

    @Michael – Thanks! IK wil het haar graag persoonlijk toelichten hoor…..in de P.C.Hooft als het moet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.