Advertentie in Volkskrant voor boek over Carice van Houten

Eerder meldde ik de advertentie voor de jazz-klassiekers van de Volkskrant, te verkrijgen via hun webwinkel, deze keer is het de beurt aan een enkele vaderlandse ster van het witte doek, Carice van Houten, Een portret in woord en beeld. Voor €14,95 (plus €1,95 verzending) krijg je liefst 250 pagina’s over haar jeugd en loopbaan, met veel foto’s, interviews met collega’s en vrienden en ‘veel niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal.” En toch mis ik wat. Een dvd erbij, natuurlijk -dat kost heel wat extra, weet ik- met hoogtepunten uit haar filmcarrière totnogtoe. We praten wèl over ‘n knipogende

topactrice die ook buiten de landsgrenzen schittert, niet waar. Bewegend beeld hoort er dan bij. Zou haar recente uitstapje, als ongetwijfeld zeer goed betaald reclame-uithangbord van Mexx, het boek nog hebben gehaald? In de Volkskrant vandaag staat een advertentie voor Carice, bijgaande illustratie komt van de VK-site.

Lees ook:Carice van Houten snabbelt als reclamemaker voor Mexx
Lees ook:Carice van Houten maakt reclame voor modemerk MEXX
Lees ook:Reclame elektrische Nederlands karretje Carice
Lees ook:Sexy Rianne ten Haken in Jean Paul Gaultier’s On The Docks
Lees ook:Carice van Houten live optreden ‘perfect’ (bijgaand reclamesong Emily)

2 reacties op “Advertentie in Volkskrant voor boek over Carice van Houten

  1. Dusty van Royen

    Tuurlijk moest er een dvd bij, laat de Volkskrant op z’n minst in haar geïnteresseerden een kans geven om daarvoor een extra betaling te maken. Filmsteren zien is bewegende beelden toch, zeker nu dat zo makkelijk gaat technisch.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Dusty: Dat heeft mij dus ook verbaasd. Misschien heeft het met de hoge kosten van filmcopyrights te maken; het is bovendien een boek over Carice, en niet van. Maar dan nóg zou ik de mogelijkheid willen hebben om een dvd erbij te kopen. Gemiste kans, dus.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.