Stemmen op irritantste supermarktreclame op tv in poll

Wat is de irritantste supermarktreclame op tv?” Kopt het bericht over een poll op zusterblog www.supermarkt.blog.nl. Redacteur Barbara Hinnen schrijft: ”De man van AH die er ook niet fruitiger op wordt en ons al weer veel te lang inlicht over acties en dergelijke? Of de olijke jongelingen van Plus?  Of Jumbo met zijn rare jaren ’70 to ontje: Moeder met kind: ”Hallo Jumbo”, Voice Over: ”Hallo, kijk dit is onze slager, een superslager, die staat garant voor een mals stukje vlees.” Moeder:” Hoe mals.?” Voice Over: Supermals… enzovoorts… Deze van Jumbo, waar Hinnen het over heeft, is inderdaad beneden peil, pathetisch zeg maar. Had ‘m nog nooit gezien trouwens. Dat de reclamemakers erachter het ook beter kunnen bewijst RW’s Sinterklaas-inhaker mijns inziens… http://bit.ly/UfyzxL Zelf vind ik eigenlijk alleen de Plus-spotjes consequent irritant, soms wil ik zelfs wat gaan gooien. Wat zou blogger Hinnen eigenlijk gestemd hebben? Zelf zou ik voor een opiniepoll liever de invalshoek ‘welke grote supermarktketen maakt de leukste of beste reclame op tv‘ kiezen. Een wat positievere insteek. Maar dat kan Supermarkt.blog alsnog doen, natuurlijk. Anders doen wij ‘t wel

Lees ook:Jumbo neemt Albert Heijn op de korrel (’10% goedkoper’)
Lees ook:Jumbo reageert op AH en Dirk met laagste prijsgarantie-advertentie
Lees ook:AH XL, niet AH, mag reclame maken als ‘Beste supermarkt’
Lees ook:De Kampioen Supermarkt is Jumbo meldt advertentie
Lees ook:Jumbo vergelijkt nu appels én peren en ook die van Lidl in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.