EK Voetbal-campagne sponsor ING: Oranje zijn we allemaal

ING, hoofdsponsor van Oranje, heeft gisteren zijn EK Voetbal-campagne gepresenteerd met als thema ‘Oranje zijn we allemaal, meldt vaksite Adformatie. De muziek van de bijbehorende meezing-commercial met veel bekende gezichten is van René Froger. Lees op die site wat ING allemaal van plan is rond het EK, want dat is veel. Zelf zegt ING op YouTube: ”Oranje staat voor betrokkenheid. Een betrokkenheid die we allemaal voelen.

Voetballer of niet, jong en oud, man of vrouw. Heel Nederland deelt de liefde voor Oranje. De spanning stijgt, vlak voor de wedstrijd of bij die allesbeslissende penalty. Die spanning delen we met elkaar. Op het veld, in de kroeg, op het plein, in het stadion, in de huiskamer. Altijd en overal. 17 miljoen fans. 17 miljoen bondscoaches van Nederland Voetballand. Want Nederland is een voetballand. Oranje zijn we allemaal.”

Lees ook:‘Wat Gaat Het Worden’ WK Voetbal-voorspel site in de reclame bij ING
Lees ook:Welpie-leeuwtje opvolger Albert Heijn’s Wuppie tijdens EK Voetbal
Lees ook:ING legt met BlØf acties voor breedtevoetbal uit in spotje
Lees ook:Bavaria en Sunweb moedige eerste adverteerders ‘Super Dutch reclameblok’ Ster op WK voetbal
Lees ook:Oranje veel succes gewenst in inhaker sponsor ING

2 reacties op “EK Voetbal-campagne sponsor ING: Oranje zijn we allemaal

  1. Jan Ter Haar

    Oranje is de mooiste kleur die er is. Het schept zo’n eenheid en band met het volk. Op zich heel slim van ING om deze kleur te kiezen. Alle voetbal sites over het EK zijn tegenwoordig ook oranje.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

    Speling van het lot. Het Nederlands elftal speelt zijn wedstrijden in Charkov, Oekraine. De stad waar de Julia Timosjenko ten onrechte in de gevangenis zit. Wat was ook al weer de kleur van de revolutie in de Oekraine ?? Juist Oranje !!! Ben benieuwd hoe de autoriteiten in Charkov straks omgaan met de Oranje fans, hopelijk worden ze niet als politieke activisten gezien. ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.