Ramon blij verrast over één bundel-reclame Hollands Nieuwe

Hollands NieuweDat gezicht, kunstig gemaakt uit veel blij verraste gezichten van Hollands Nieuwe-abonnees, is kennelijk van ene Ramon in Aalsmeer. Hoe relevant die informatie is, geen idee. Vast erg, want onder de advertentie staat: ‘Ramon, deze is voor jou!’ (KLIK erop om te vergroten)‘  Dat je het maar weet. Hollands Nieuwe levert telefoons en Sim Only-abonnementen en maakt gebruikt van het 3G-netwerker van Vodafone (dus niet van hun snellere 4G). ‘Eindelijk één bundel en zelf kiezen of je ermee belt of internet of gewoon allebei’, luidt het kopje in de advertentie onder ‘Laat je ook blij verrassen’. Hoe nieuw is dit aanbod eigenlijk op de Hollandse markt? Ik zou het niet weten. De tekst: ”Eindelijk één bundel en zelf kiezen of je ermee belt of internet ofgewoon allebei. Bij hollandsnieuwe zijn we nogal flexibel om het jou gemakkelijk te maken. Zo is er nu bijvoorbeeld één bundel waarmee je zelf bepaalt of je ‘m gebruikt om te internetten,bellen of sms’en. En wat je ook kiest, het kost altijd hetzelfde. Bovendien kun je je abonnement op elk gewenst moment aanpassen. Dus doe jezelf een plezier. Laat je, net als Ramon uit Aalsmeer, ook blij verrassen en internet, bel en sms zoals jij het wilt. Kijk voor dit en meer op Hollands Nieuwe. Ramon, deze is voor jou!”

Lees ook:Hollands nieuwe wenst nieuwjaar zonder nare verrassingen
Lees ook:Nieuw-reclame voor delen met UPC Mobiel Eindeloos
Lees ook:Reclamecampagne ‘Blij dat ik rij’ krijgt modern vervolg
Lees ook:‘Kostenman’ Aldi in actiereclame bel- en databundels
Lees ook:Vanavond weer tijd voor Hollands Glorie zegt Amstel in advertentie

3 reacties op “Ramon blij verrast over één bundel-reclame Hollands Nieuwe

  1. Bert

    Dat is relevant want een beetje Googlen zal je vertellen dat Ramon de vertrekkende baas van hollandsnieuwe is (en check gelijk even de spelling die je toepast op het merk) en de mensen in de foto’s zijn medewerkers. Moeilijk he? Journalist zijn?

      /   Beantwoorden  / 
  2. piet

    Als je op een blog reageert levert dat geld op of gaat de Zon voor niets op .
    Hele Internet is volstrekt belachelijk tegenwoordig .
    Gratis reageren krijg je er gratis Internet spionage waanzin achtervolging voor terug dat data s gegevens op slaat .
    Den Haag weet er ook wel raad mee .

      /   Beantwoorden  / 
  3. Redactie, Michael

    @Bert: waarom zou de advertentiebekijker moeten gaan googelen? Inside grapje lijkt mij. En ik spel hollands nieuwe altijd gewoon als Hollands Nieuwe, omdat namen niet met hoofdletters horen te beginnen. Dus met dat extra aandacht zoekende lettergrapje doe ik niet mee. Verder al genoeg aandacht voor Hollands Nieuwe in dat bericht, toch.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.