Ilse DeLange laat meer kanten zien in spotje van Hak

Ilse DeLange laat in deze nieuwe commercial van Hak een andere kant van zichzelf zien, meldt het persbericht, en krijgt ze van de kok van Hak een verrassend lekker Hollands appelmoesgerecht voorgeschoteld. Zo zien we onder andere Naturel Ilse, Country Ilse, Rock Ilse en Pop Ilse de revue passeren en zit er zelfs een kleine Ilse aan

tafel. ”Met deze tweede commercial uit een nieuwe reeks met bekende Nederlanders (na de kick-off met Ronald Koeman-MvO) wil Hak Nederlandse gezinnen inspireren om ook eens op een andere manier Hak appelmoes te eten.” De commercial met de puike zangeres Ilse, die voor de camera zo graag het meisje speelt, en een nieuwe kok, zijn vanavond voor het eerst op tv te zien. En is weer gemaakt door reclamebureau Etcetera. Lars Oostveen is de nieuwe kok en de bedoeling is dat-ie dat zal blijven in volgende Hak-commercials. Hij is een Nederlandse presentator, producer en acteur en werd bekend als vj bij MTV Europe en als Vico Maesland in de televisieserie ‘Lotte‘.

Met de vanavond gelanceerde commercial wil Hak de Hollandse Maaltijd op het bord van Nederlandse gezinnen nog verder claimen, meldt het persbericht vandaag. ”Opmerkelijk genoeg deed niemand dat nog,” aldus Nicole Freid, marketing directeur van Hak, ”terwijl wij in Nederland nog steeds drie tot vier keer per week aardappelen-groenten-vlees (AGV) eten. Hollandser kan bijna niet.” Managing partner van Etcetera, Dick van der Lecq:  ”DeLange is net zo veelzijdig als de groenten én appelmoes van Hak en de manier waarop je daarmee kunt variëren binnen de avondmaaltijd, dus deze match was snel gemaakt.”

Ook de zangeres was direct enthousiast. ”Ik vond het een super idee om de veelzijdigheid van appelmoes te koppelen aan de verschillende kanten van mijn muzikale loopbaan. Hak is een merk met een enorme Hollandse traditie en omdat ik zoveel in het buitenland ben waardeer ik alles wat Hollands is des te meer. En de commercial is echt te gek geworden!” Aldus het persbericht.

[PS]       Leuk blog, Reclamewereld? KLIK

Lees ook:Als Ilse DeLange en Waylon winnen: Kruk met Appelmoes van Hak voor Albert Verlinde
Lees ook:Ilse DeLange meer dan alleen reclamebord voor CARS Jeans
Lees ook:Amhali en DeLange in reclame voor Sta op tegen kanker-tv show
Lees ook:RTL-protest tegen ‘NOS-band’ met DeLange/Wailon-spotje stadion FC Twente-concert
Lees ook:Muzikale (was)leven Ilse DeLange troef in nieuwe Robijn-spotjes

3 reacties op “Ilse DeLange laat meer kanten zien in spotje van Hak

  1. Henderina

    Ilse wat doe je nou!!??
    Heb jij toch niet nodig!!!! En HAK heeft al helemaal niemand nodig, die suikertroep! Jammer dat je je hiervoor leent. Ik had een veel hogere pet van je op.
    Lieve groet, Henderina

      /   Beantwoorden  / 
  2. Observer

    Zo een spotje maken zal zeker leuk verdienen voor haar zijn, nooit weg, mag best. Maar volgens mij houdt Ilse er ook erg van om vaak in de publiciteit te komen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lisa

    Auw… HAK, wat doe je nou?! Pas filmpje nummer twee in een nieuwe reeks met BN’ers, en kennelijk meteen al geen idee meer wat je daar mee moet. Jammerrr!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.