Samsung Galaxy S2 lacht Apple iPhone-lovers uit in spotje

A: ”I can’t get a Samsung, I’m creative.” B: ”Dude, you’re barista.” Opmerkelijk hard maar geestig spotje van Samsung, voor hun Galaxy S2-paradepaardje. Net op de tv in de VS. In ‘t docu-achtige spotje worden iPhone-eigenaren als blindgelovigen in de zeik genomen. Zonder dat hun iPhone 4S of Apple wordt genoemd. Niet nodig. Met de rijen bij de Apple-winkels in de VS, maar ook door die barista-opmerking en vooral dit gemene dialoogje, nadat enkele wachtenden uit de rij zijn verdwenen: “Waarom stappen ze op als het nog maar nine uur wachten is?” vraagt een vrouw iemand. “Uh oh,” reageert iemand in

de rij, zijn telefoon bestuderend, “volgens de blogs is de batterij wisselvallig.” Veel werk wordt gemaakt van het feit dat de Galaxy S2 al met 4G werkt in de VS, en ‘die andere’ nog steeds met G3. ”The next big thing is already here,” zegt Samsung, wat volgens mijn impliciet verwijst naar de teleurstelling bij de lovers over het uitblijven van een echt vernieuwde iPhone 5. Heel benieuwd of deze harde aanpak daar werkt. Via Mashable.

Lees ook:Got him: Samsung Galaxy S4-commercial in de lange versie
Lees ook:Nieuwe reclame-aanval Samsung op Apple: Galaxy SIII contra iPhone 5
Lees ook:Aandacht voor autofocus in spotje nieuwe Samsung Galaxy S5
Lees ook:Aanval op iPhone-batterij in spotje voor Galaxy S5
Lees ook:Ondanks naam: Samsung Galaxy SII neemt geen genoegen met 2e plaats achter iPhone

2 reacties op “Samsung Galaxy S2 lacht Apple iPhone-lovers uit in spotje

  1. Max

    Erg grappig, maar wat wordt er precies bedoeld met het dialoog: A: ”I can’t get a Samsung, I’m creative.” B: ”Dude, you’re barista.”

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Max: Cynisch bedoeld allemaal. Als creatief persoon kan je je niet vertonen met een Samsung, wel met een enz. En die opmerking over die koffiebereider zet de iPhone-eigenaar weg als een non-creatief. Denk ik ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.