WestlandUtrecht in advertentie neergezet als nieuwe bank

Westland Utrecht, ooit bekend als een gespecialiseerd hypotheekbank, presenteert zich vandaag in een advertentie in de krant als een ‘nieuwe’ bank.Nieuw vanwege onze nieuwe status en naam, en ons bredere productaanbod. Maar tegelijkertijd vertrouwd. Want al zijn we nieuw, we komen niet uit het niets,” beWestlandUtrecht Bank adgint de tekst. WestlandUtrecht Bank is de nieuwe naam, en je kunt er terecht voor hypotheken,  beleggingsadvies, vermogensbeheer, effectenadministratie en, natuurlijk, online sparen (2,25% rente, voor de nieuwsgierigen). De bank was en is onafhankelijk onderdeel van ING Groep. Waarom er een ”frisse wind door Nederland waait” met de komst van deze bank -meer info hier- zoals de grote k0p aangeeft, wordt helaas niet duidelijk uit de tekst. Redelijk standaard allemaal, meer een storm in een glas water. PS Waarom hoor ik eigenlijk niets meer van die andere nieuwe bank, die andere frisse wind die door Nederland ging waaien, van LeasePlan? Te druk om reclame nodig te hebben?

Lees ook:Waarom zegt Fortis Bank zo weinig over 2009 in advertentie over 2009?
Lees ook:Oranje is ‘uit’ in spot One Path, nieuwe naam ING Australië
Lees ook:Arbeidsmarktbureau Sargas wijzigt na negen jaar naam in … maandag
Lees ook:Powerhouse wenst eigen Volvo Ocean-racers succes per advertentie
Lees ook:Aegon en VSB Bank ruziën om logo’s op schaatspakken

3 reacties op “WestlandUtrecht in advertentie neergezet als nieuwe bank

  1. Redactie, Michael

    @Joost: Dank voor informatie en link. Toch niet verstandig, om ineens ‘onzichtbaar’ te worden, als bank, na al dat lawaai bij de start. De belangrijkste USP is volgens mij nog steeds de rente aangeboden op online-spaarrekeningen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeepee

    Wat is er nieuw aan deze formule? M.i. helemaal niets. De site lijkt gekopieerd van Triodos, en de producten zijn hetzelfde als Nationale Nederlanden. ING probeert het merk te verkopen, misschien is dit nog een laatste poging om een gegadigde te vinden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.