Voetbalscout op zoek naar Afrikaans talent (in Guinness-spot)

I guess it’s true what they say: there’s a drop of greatness in every man …” Iets te lief, maar wel aardig filmpje, ‘Scout,’ van het Ierse biermerk Guinness dat niet alleen voetbal, maar ook heel Afrika wil veroveren. Deze commercial, gemaakt door reclamebureau Saatchi & Saatchi in Cape Town, was te zien tijdens de Afrikaanse kwalificatiewedstrijden voor de WK 2010 en daarna in de meeste Afrikaanse landen. Een voetbalscout komt naar Zuid-Afrika op zoek naar talent. Scout Mr Tommy Howe wordt gespeeld door de Britse acteur Danny Webb. ‘Reach for greatness‘ is Guinness’ nieuwe slogan. Via TIR.

Lees ook:Bokslegende heeft tijd nodig in prachtspotje Amstel-bier ZA
Lees ook:Nog tijdens OS Vancouver komt (leuk) WK Voetbal-spot Visa
Lees ook:Tiener met overgewicht in Greatness-campagne van Nike
Lees ook:Australische team contra wilde dieren in WK Voetbal-inhaker
Lees ook:Ook Havaianas haakt in op WK Voetbal (met sandalen, ja)

Eén reactie op “Voetbalscout op zoek naar Afrikaans talent (in Guinness-spot)

  1. Florim

    De toekomstige professionele voetbalspeler vraagt een kans!

    Rinor Behluli – Noli, wil verder met voetballen.

    Noli is geboren op 8 september 1993 in Gjilan – Republiek Kosovo, dus hij is bijna 17 jaar. Momenteel speelt Noli in de superliga in Kosovo, VV Gjilan, voor het jeugdelftal.

    Buiten een vriendelijke, aantrekkelijke een gedisciplineerde jongen, heeft Noli in zijn arsenaal ook buitengewone waarden voor het groene veld, zoals sterk in z’n schoenen/krachtig, stabiel, snel, actief op het veld, nauwkeurig ontvangen en wegtrappen van de bal, speelt sterk met beide benen en kan heel goed koppen. Noli speelt van zijn 9-de jaar voetbal, en hij speelt als rechter verdediger.

    Overtuigd dat veel voetballers hun carrière opbouwden tot bekende voetballers, heeft Noli buiten de individuele voetbal kwaliteiten, ook een vertrouwen in zichzelf wat betreft dat de sportieve waarden in Nederland op grote mate worden gesteld.

    Met hart en ziel is Noli de voetballer van de toekomst. Zijn toekomst ziet Noli in een professioneel voetbalteam, zoals bij een voetbalvereniging in Nederland. Zijn wens in Nederland te kunnen spelen, heeft Noli geuit bij z’n oom, Florim, met de bedoeling dat zijn oom iets voor hem kan betekenen, d.w.z. door het bemiddelen om een kans te krijgen om een test te doen bij de voetbalverenigingen in Nederland.

    Ik hou nu op met de beschrijving over Noli, zodat hij binnen de mogelijkheden, zichzelf op het groene veld kan presenteren.

    Mocht u een kans aan Noli willen geven of een vorm van advies hoe Noli tot een test of selectie kan komen, laat het me dan weten, a.u.b.!

    Ik kan Noli met spoed naar Nederland brengen als het nodig is, sowieso komt hij bij zijn oom op bezoek.

    Vriendelijke groeten en ik hoop wat te horen!

    Florim Behluli – Breda
    tel.: 0639585217
    e-mail: [email protected]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.