Verzekeraar 1st for Women mijdt mannen, behalve in de reclame

Na de geestige commercial van vorig jaar nu ook printreclame van de Zuid-Afrikaanse verzekeraar die mannen mijdt, 1st for Women.  Zelfs als ze doen als vrouwen. De tekst leest:  "If men were women, we'd insure them. But they're not. So they don't get to pay substantially lower car insurance premiums. Cover with care." Leuk weer.

Lees ook:Humor uit Zuid-Afrika: ’Why we insure women only’
Lees ook:Magazinereclame: bril nodig voor opticiensuiting
Lees ook:Autoverzekering: waarom vrouwen minder premie betalen
Lees ook:James Dean heel knap tot leven gebracht in Legend-spot Allan Gray
Lees ook:Hoe je binnen 47 seconden een salarisverhoging krijgt

4 reacties op “Verzekeraar 1st for Women mijdt mannen, behalve in de reclame

  1. Ellen

    Mooi product, leuke slogan.. Uitwerking toch echt wat minder hoor, getuigt van weinig creativiteit om typisch vrouwengedrag zo in te vullen.. Zeker in dit geval van het auto-rijgedrag. Daar zijn toch genoeg briljante voorbeelden te vinden ;-) ..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jos van Liempd

    Niet met Ellen eens, “dit keer”. Ik vind er niks aan. Ik heb het helemaal gehad met die ‘domme mannen’ in commercials. En qua uitwerking: Ellen zou het wel creatiever weten, incl. knipoog. Dat ben ik dan weer wel met haar eens, alleen betekent dat ook: dit hebben die mannen, zucht, weer niet echt briljant gedaan.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Redactie, Michael

    Ik denk dat er, behalve kennelijk in Zuid-Afrika, een verzekeringsmaatschappij bestaat die alleen maar vrouwen als klanten aanneemt. Dus geldt het, ”leuk, maar weet niet welk merk”, niet, in ZA. Wat wil je nog meer? Ik blijf het helder en leuk vinden, die commercial is zelfs LOL.
    En werd tijd, wat domme-mannen-reclame, met oog op de balans.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jos van Liempd

    Dat dan (gedeeltelijk) weer wel eens, vooruit dan maar… Maar Ellen heeft wat mij betreft wel gelijk dat dat dan toch wel wat leuker en spitser had gekund, nietwaar? Zo LOL vind ik hem ook niet, maar ja, het was maandagochtend, dus ik stond nog niet echt voor alles open, misschien…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.