Sony laat tv-scherm Bravia uiteen spatten – in print

'Comes ''Come alive'', is deze keer de slogan (vreemd, geen like.no.other). Het idée is hetzelfde, maar deze keer in print. En de fabrikant is anders. Sony wil laten zien hoe kleurig en scherp het beeld van de Bravia-lijn is, en toont een beeldscherm dat uiteen spat, zo graag wil al het levensechte naar buiten. Zelfs een auto. In de commercial voor Panasonic's plasma-tv Viera, sprong er een zalm uit, een poema en deed zelfs een olifant zijn plicht voor 't nageslacht. Maker het Canadese bureau Downtown Partners. Helder. Knap gemaakt. (via Adpunch)

Lees ook:Als momenten echt tellen behoef je een Panasonic Viera, zegt spotje
Lees ook:Na veel wit veel zwart in reclame Panasonic’s Neo Plasma TV
Lees ook:De olifant die klaar kwam in plasmaspotje Panasonic
Lees ook:De koningin en de parachutist in nieuwste spotje van Centraal Beheer
Lees ook:Waarschuwing voor gerookte zalm met salmonellabacterie

3 reacties op “Sony laat tv-scherm Bravia uiteen spatten – in print

  1. Floris van den Berg

    Zeker knap gemaakt. Maar ik vind het een beetje een achterhaald idee, dat ‘tot leven komen’. De vorige commercials van Sony Bravia waren origineler.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Floris: achterhaald, misschien. maar het blijft last als je in de geest van zo’n commercial een print-advertentie moet maken. en dan vind ik dit wel geslaagd. normaal is ie natuurlijk veel en veel groter, en valt er meer te bekijken los van die, dacht ik, oude ford mustang.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ellen

    Maar komt er ook een bijbehorende tv-commercial dan? Als dat niet het geval is, behoeft deze m.i. te veel uitleg, en lijkt te veel op Panasonic. Terwijl bij Panasonic de boodschap nog veel relevanter/ duidelijker is ook.

    Enige versterking/link tussen de uitingen in de verschillende media lijkt mij toch wel handig… Sony Bravia had juist wel weer briljante banners/games rond dat hele verf thema; snap deze niet helemaal dan..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.