‘Hou je privé gegevens privé’ zegt Blackberry op affiche

Nuttige boodschap van Blackberry, op affiches deze week. Hou je privégegevens privé. Gericht op eigenaren en potentiële klanten. En voor iedereen die zijn BB kwijt is: met Blackberry Protect kun je alle data op afstand wissen. Een verzoekje aan buitenreclame- exploitant en marktleider JCDecaux. Ik heb voor het effect een fietser meegefotografeerd op deze affiche (heet eigenlijk Mupie) en die boom is er ook goed op te zien. Is het niet mogelijk om met ontspiegeld kunstof te komen, of bestaat dat niet? Of kan dat alleen met glas en is dat al te grote uitdaging voor vernielers? De Blackberry-affiche, en deze is niet de enige, blijkt moeilijk te lezen en zou door ontspiegeling veel aan communicatiekracht winnen.

Lees ook:Reclamepreview Blackberry 6: knokken met iPhone OS 4?
Lees ook:Blackberry schiet met braam op de appel achter iPhone
Lees ook:Tame Impala’s Elephant-tune begeleidt spot Blackberry Z10
Lees ook:De Blackbery Boys uit India, das lachen (spotje Voda)
Lees ook:Black Eyed Peas’ Will.i.am schokt met videoreclame voor Blackberry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.