Dure bedreclamecampagne boer Gerrit en Inge in prullenbak beland

In de reclamecampagne van Meulen & Baarsma Quality Beds uit het Friese Drachten, liggen ze samen in bed, de eveneens Friese boer Gerrit van ‘'Boer zoekt Vrouw'' en zijn Inge. Maar in het echt delen ze het bed niet meer, de relatie is voorbij en de dure campagne kan in de prullenbak, meldt De Telegraaf vandaag prominent op de voorpagina. Het campag- ne-thema was ‘'Boer zoekt Bed'', leuk bedacht. Maar boer Gerrit en Inge zoeken nu andere partners en andere bedden, na de geknapte relatie die was onstaan in het populaire KRO-prgramma, waarin vrijgezelle agrariërs een nieuwe liefde zoeken. Over het waarom van de bedbreukwordt gezwegen in de grootste krant van Nederland. Arm Meulen & Baarsma ook, maar de media-aandacht maakt vast nog wat goed.

Lees ook:Reclamecampagne Boer Jan mág niet, spotje Boer Gerrit kón niet
Lees ook:KRO: ‘Pearle misbruikt Boer zoekt vrouw in reclame’
Lees ook:Excuses Pearle aan KRO over Boer-Vrouw commercial
Lees ook:Met bloemkoolactie haakt Dirk leuk in op ‘Boer Zoekt Vrouw’
Lees ook:Speciaal voor vrouwen: Epke Zonderland in M Line-spotje

5 reacties op “Dure bedreclamecampagne boer Gerrit en Inge in prullenbak beland

 1. Jos

  Bedbreuk? Ik kreeg via zoekmachines slechts 1 hit. Dat kan in de lijst met nieuwe woorden op Hardcopy… ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie, Michael

  UPDATE: hoera, de campagne is gered en Meulen & Baarsma Quality Beds weer happy. Boer Gerrit doet gewoon weer mee, de beelden worden aangepast, en alleen hij ligt in bed. ”Het lag niet aan het bed…” zegt ie. ”Ik vind het zeer sportief van Gerrit dat hij is deze moeilijke tijd toch meewerkt aan een nieuwe commercial” laat de beddenfabrikant weten in De Telegraaf.
  Heb het oorspronkelijke spot niet kunnen achterhalen helaas.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.