Striptease als reclame voor nieuw … marketingboek

Het moet niet gekker worden. Nee, het kan mij niet gek genoeg worden, want zo kom je aan leuke berichtjes. In de VS is het boek Punk Marketing verschenen, van de gerenommeerde uitgeverij HarperCollins en de auteurs zijn ook bekend genoeg in de branche daar, Richard Laermer en Mark Simmons. Gratis erbij twee promotiefilmpjes (HIER en HIER) waarin sexy Cleo het boek op een onnavolgbare manier aanprijst, want ze stript ondertussen. Dus op de -gelukkig ook onnavolgbare- tekst let je niet.  Voor liefhebbers van … marketingboeken: Punk Marketing verhaalt over de revolutionaire veranderingen die nodig zijn willen marketeers de consument blijven bereiken in de toekomst…. Deze promotie heeft zijn doel in ieder geval bereikt, knap.

Lees ook:Samsung Galaxy S4′s Punk rocks Tech en lanceringsspotje
Lees ook:Gehele boek Oeroeg van Hella Haasse als reclame in abri
Lees ook:Reclame gemaakt voor Dennis Bergkamp-boek in Telegraaf
Lees ook:Sorry, het voetbalboek van Nick en Simon is uitverkocht
Lees ook:Johan Cruijff haalt ‘ruim 4 ton’ binnen met EK Voetbal-spots ING

5 reacties op “Striptease als reclame voor nieuw … marketingboek

 1. Redactie, Michael

  Snap ‘t, de verleiding moet aanwezig geweest zijn (:-) Sex & marketing & een boek: om te smullen wat een combinatie voor een marketingblog. Maar ik verwacht nu wel op MarketingFacts een gedegen recensie over Punk Marketing!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Thomas H.

  Nou zeg alle blogs hebbenb dit geloof ik overgenomen, het wachten is op het eerste Nederlandse marketingboek dat op deze manier wordt gepromoot!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie, Michael

  @Thomas: ja, wel leuk vond ik dat. Dan heb je echt het gevoel dat je iets aparts hebt gebracht dat nog niet algemeen bekend was.
  En verder wachten we maar af.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Estherbx

  hihi vindt t zeker heel knap van haar een striptease opvoeren en tegelijkertijd een boek promoten…. t s haar schijnt inderdaad goed gelukt ahha top!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.