Reclametassen-oorlogje: Dirk ruilt ‘Wouter-tas’ in

Zelfs Dirk gebruikt ‘m, Dirk Scheringa van AZ welteverstaan, die reclamemaakt voor de supermarktketen van die andere Dirk. Maar met een Wouter-tas in PvdA-rood zien we ‘m nog niet zo snel lopen. Dirk van den Broek heeft klanten vandaag opgeroepen de rode tassen die de Partij van de Arbeid uitdeelt om te komen ruilen bij de supermarkten. Volgens Dirk heeft de partij het idee -ze zijn overigens niet te koop via de PvdA-winkel- voor de rode tassen met de witte tekst ‘Wouter’ afgekeken

van … de Dirk-tassen. Dirk noemt de actie van de PvdA ,,een na-aap van de overbekende knalrode Dirk-tas”, meldt het ANP. ,,We zullen ze niet voor de rechter slepen, maar zoiets doen zonder het ons vooraf te vragen is en blijft niet netjes”, aldus een verklaring. Wie met de Wouter-tas naar Dirk gaat, krijgt het ‘origineel’ er voor terug.

Kortom, een relametassenoorlogje. Weer een leuke pr-actie van Dirk van den Broek (en mooi gespeeld, zogenaamd gepiqueerd). En ook goeie reclame voor Wouter Bos natuurlijk, want weer extra aandacht.

Lees ook:Dirk speelt met Catshuis en een peiling van De Hond
Lees ook:Dirk moet rectificeren van rechter: AH níet 20 pct duurder
Lees ook:Dirk (leuk) en Volvo (slap) haken in op inauguratie Barack Obama
Lees ook:Dirk haakt groots in op Prinsjesdag met ‘Blijf scherp’-waarschuwing
Lees ook:Hamsteren, Superdeals en Euroweken in de reclame bij Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.